40.8 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSpecialFoto: Un norvegian a vizitat TOATE ȚĂRILE DIN LUME până la 40...

Foto: Un norvegian a vizitat TOATE ȚĂRILE DIN LUME până la 40 de ani. De ce a intrat Cartea Recordurilor de trei ori

Gunnar Garfors este un norvegian care a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a vizitat toate țările din lume, până la vârsta de 40 de ani, potrivit businessinsider.com

Aventura lui Gunnar a început în 2008, anul în care a vizitat 85 de țări. În acel moment, și-a propus să călătorească în fiecare țară din lume. Bărbatul și-a îndeplinit visul pe 8 mai 2013, la vârsta de 37 de ani, când a reușit să viziteze toate cele 198 de țări ale lumii. 

Mai mult, în 2012, Gunner a intrat în Cartea Recordurilor după ce a vizitat cinci țări de pe cinci continente în doar o zi. De asemenea, acesta a reușit să mai intre odată în Cartea Recordurilor după ce, în 2014 a călătorit în 19 țări într-o singură zi. 

Între timp, Gunner a scris o carte intitulată ”198: Cum am rămas fără țări” și a deschis un site unde scrie despre călătoriile lui. 

Ceea ce este și mai impresionant este faptul că Gunner a reușit să își păstreze locul de muncă și să călătorească. Acesta a explicat că nu a vrut să demisioneze, întrucât întotdeauna și-a dorit să împace locul de muncă cu pasiunea pe care o are pentru călătorie. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă