11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO. Aşa arată una dintre CUTIILE NEGRE ale avionului GermanWings care...

GALERIE FOTO. Aşa arată una dintre CUTIILE NEGRE ale avionului GermanWings care s-a prăbuşit în Alpii Francezi

În urmă cu scurt timp BEA Franţa (Bureau d’Enquêtes et d’Analyses pour la Sécurité de l’Aviation Civile) a publicat o fotografie a cutiei negre găsite deja de autorităţile franceze la peste 10 km de locul în care s-a prăbuşit avionul companiei low-cost GermanWings care efectua zborul 4U9525 între Barcelona şi Dusseldorf.

Autorităţile franceze spun că această cutie negrea reprezintă CVR-ul (Cockpit Voice Recorder) avionului Airbus A320 şi că este destul de deteriorată, specialiştii spunând că speră să recupereze toate convorbirile înregistrate în cockpit-ul avionului, precum şi toate semnalele sonore emise de computerul de bord. “Chiar dacă cutia neagră este deteriorata, oficialii vor putea analiză datele în următoarele ore”, a declarat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, la Radio RTL.  

CITEŞTE ŞI  VIDEO & GALERIE FOTO. Un avion cu 150 de oameni la bord s-a prăbuşit în Franţa. NU există supravieţuitori. Primele IMAGINI de la locul tragediei

150 de oameni (144 de pasageri şi 6 membri ai echipajului) au murit, marţi dimineaţa, în urma tragediei aviatice din sudul Franţei. 

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă