19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFOTO: ACCIDENTUL DE TREN din Franţa. Victimele, PRĂDATE de un grup de...

FOTO: ACCIDENTUL DE TREN din Franţa. Victimele, PRĂDATE de un grup de hoţi

Potrivit presei franceze, la scurt timp după accident un grup de persoane a ȋncercat să fure de la victime şi de la salvatori. Autorităţile au recunoscut acest lucru ȋnsă spun ȋnsă că este vorba despre cazuri izolate. Este drept că a fost semnalată inclusiv o ȋncercare de furt a unui telefon mobil.  Ȋnsâ sunt persoane care spun că acest grup a atacat cu i-a atacat cu pietre pe angajaţii de la Situaţii de Urgenţă, ȋn timp ce aceştia ȋncercau să ajungă la pasageri. 

Daţi click pe galeria FOTO pentru a vedea imagini de la locul accidentului

De ce a deraiat trenul

Accidentul produs ȋn sudul Parisului, ȋn urma căruia şase persoane şi-au pierdut viaţa, ar fi putut fi provocat de o defecţiune la şinele de cale feratA, au declarat reprezentanţi ai companiei feroviare de stat, citaţi de BBC.

Printre cei care şi-au pierdut viaţa se numără patru bărbaţi şi două femei, cu vărste cuprinse ȋntre 19 şi 82 de ani. Alte 30 de persoane au fost ranite, ȋntre care opt sunt ȋn stare gravă. 

 

Citiţi şi: Un tren a DERAIAT lângă Paris: Şapte persoane au murit şi alte zeci, blocate sub vagoane

Trenul, care circula între Paris şi Limoges, avea la bord 370 de persoane. Deraierea s-a produs în gara din localitatea Brétigny-sur-Orge, la sud de Paris. Şase vagoane s-au desprins de restul garniturii şi au deraiat.

Oficialii români transmit condolenaţe

Preşedintele Traian Băsescu a transmis sâmbătă un mesaj omologului francez, Francois Hollande, ca urmare a gravului accident feroviar. 

Vezi AICI mesajul preşedintelui Traian Băsescu

Şi Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a transmis omologului francez, Laurent Fabius, un mesaj de condoleanţe pentru victimele accientului feroviar produs în apropiere de Paris, MAE precizând totodată că autorităţile franceze au confirmat că nu au fost victime de cetăţenie română în acest accident.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă