19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFotbalistii lui Mircea Lucescu nu au fost lasati sa intre in magazinul...

Fotbalistii lui Mircea Lucescu nu au fost lasati sa intre in magazinul Harrods din Londra

Lotul echipei Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, nu a fost lasat sa intre in magazinul Harrods din Londra, apartinand patronului formatiei Fulham, pe care ucrainenii o intalnesc joi, in Liga Europa, deoarece "erau prea multi si imbracati necorespunzator", conform portarului de la intrare.

"Responsabilii magazinului Harrods au explicat ca grupul respectiv era prea mare si dubios", a precizat purtatorul de cuvant al clubului Fulham, potrivit timesonline.co.uk consultat de Mediafax.

"Nu ne-am luat fracurile cu noi, pentru a merge la cumparaturi", a replicat un reprezentant al clubului la care evolueaza si Razvan Rat.

Un reprezentant al magazinului Harrods s-a scuzat, motivand ca, in momentul respectiv, magazinul era supraaglomerat: "Sunt perioade in care magazinul este atat de plin, incat trebuie sa luam decizia de a restrictiona accesul grupurilor mari, in interesul sanatatii si al securitatii. Evident ca incercam sa nu ii ofensam pe oaspetii nostri".

Harrods a instituit un cod al elegantei, la care trebuie sa adere vizitatorii sai: "Dorim ca, la Harrods, cumparaturile sa fie facute cu placere si in respect. Codul nostru nu permite accesul in magazin oaspetilor imbacati in pantaloni scurti, costume de baie, de atletism sau de ciclism, papuci, sandale, in picioarele goale sau purtand haine murdare ori neingrijite. Acest cod a fost primit fara retineri de clientii nostri". Reprezentantii firmei au evitat insa a comenta situatia grupurilor de oaspeti imbracati in treninguri.

De-a lungul timpului, Harrods a interzis accesul unor persoane cunoscute publicului larg, din cauza coafurii, a pantalonilor rupti sau a uniformei militare, "care i-ar putea intimida pe ceilalti".

Sahtior Donetk ii plateste pe unii dintre jucatorii sai cu peste doua milioane de euro anual.

Meciul Fulham – Sahtior Donetk, contand pentru mansa intai a 16-imilor de finala din Liga Europa, are loc joi, la Londra.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă