14.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialFotbaliştii de la Farul caută adversari în Turcia

Fotbaliştii de la Farul caută adversari în Turcia

Marinarii au încheiat pregătirea la Constanţa şi pleacă în Antalya, în primul şi singurul cantonament extern al iernii, în cadrul căruia vor disputa şi mai multe amicale.

 

Peste o lună se reia Liga a II-a la fotbal. FC Farul se află pe locul 10 în ierarhia competiţiei, dar nu renunţă la gândul promovării. În această iarnă gruparea constănţeană l-a adus ca antrenor pe Viorel Tănase şi a transferat o serie de jucători care au ambiţia de a duce din nou echipa de pe litoral pe prima scenă fotbalistică a ţării. Toţi aceştia s-au pregătit intens în ultima lună, la propria bază. Antrenamentele de reacomodare la efort au fost completate cu o serie de jocuri amicale încheiate cu succes de marinari.

Începând de azi, Farul va pleca spre Turcia, unde vremea este mai prielnică unei pregătiri temeinice. Viorel Tănase a decis să deplaseze în Antalya un lot de 24 de jucători, cărora li se alătură şi secundul Ion Barbu, încă jucător în activitate. Plecarea spre Turcia este programată de la Bucureşti, luni, de la ora 12.30, iar marinarii vor ajunge la destinaţie în cursul serii, cazarea făcându-se la Limak Limra Hotel, din Kemer.

Timp de 11 zile, Farul se va pregăti în Antalya, principalul scop al stagiului de pregătire fiind închegarea relaţiilor de joc. Pentru a reuşi acest lucru, oficialii constănţeni au anunţat că echipa va disputa nu mai puţin de şase jocuri amicale. Aceştia au anunţat datele, 7, 9, 11, 13, 15 şi 16 februarie, dar nu şi adversarii pe care marinarii îi vor întâlni, aceştia urmând a fi stabiliţi la faţa locului.

Jucătorii pe care Viorel Tănase se va baza în cantonamentul din Antalya sunt: George Curcă, Toma Marius, Cernat Bogdan, Niţescu Costel, Călin Ionuţ, Dobre Lucian, Stegaru Cosmin, Sipovic Enes, Sandu Valentin, Dino Eze, Buzea Nicolae, Pană C., Neagoe Robert, Stancioiu Robert, Husein Denis, Neagoe Andrei, Ivanovici Petre, Paraschiv Alexandru, Miron Cosmin, Coteanu Constantin, Pătulea Adrian, Berti Nicola, Andronic Alexandru, Sascău Radu. 

Liderul merge în al doilea stagiu

Viitorul Constanţa se pregăteşte intens de promovare. Echipa patronată de Gheorghe Hagi demarează şi ea al doilea stagiu de pregătire extern. După trei zile petrecute în ţară, liderul seriei I din eşalonul secund ia din nou drumul Turciei pentru o nouă perioadă de pregătire. În prima parte a pregătirii din Antalya, Viitorul a disputat 4 jocuri amicale: 3-1 cu Ferencvaros Budapesta, 3-0 cu Obolon Kiev, 0-1 cu FC Qabala şi 2-4 cu Tavria Simferopol.

6 meciuri amicale va juca Farul în Antalya.

Cele mai citite

Revoluția subterană a lui Nicușor Dan „îngroapă” 45 de km de conducte noi

Primarul Capitalei a reamintit că anul trecut au fost reabilitate țevi pe o lungime de 50 de km Într-o postare pe Facebook, primarul Nicușor...

Avertizare Cod Portocaliu de inundații emis pentru șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de Cod Portocaliu de inundații, valabilă pe 30 septembrie, pentru râurile...

Aproximativ 28.000 de locuințe nu sunt alimentate cu energie electrică

Aproape 28.000 de locuințe nu erau alimentate cu energie electrică luni dimineaţa, în urma incidentelor apărute în timpul nopţii pe reţelele de medie şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă