20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFotbalisti fara nume in Stefan cel Mare

Fotbalisti fara nume in Stefan cel Mare

Dinamo continua sa caute jucatori pentru intregirea lotului cu care va aborda sezonul 2008-2009. Desi conducerea este de parere ca nu mai este nevoie de nimeni, antrenorul Mircea Rednic ii contrazice pe sefii "cainilor".

 

Dupa ce s-a interesat de ivorianul Guy Roland Niangbo Nassa (22 de ani), aflat in probe la Bastia, "Puriul" a verificat ieri, in testul cu Meyrin (liga a III-a elvetiana) alti doi mijlocasi. Jucatorii sunt francezul Jeremie Rodrigues (28 de ani) si croatul Marijo Marinovic (25 de ani). Rodrigues a jucat ultima data in tara natala in liga secunda la US Boulogne, in timp ce Marinovic a evoluat in liga a treia din Germania, la FSV Oggersheim.

In ultimele doua zile dinamovistii au primit si doua vesti proaste in ceea ce priveste doua posibile transferuri importante, Giani Kirita si Cosmin Contra declinand ofertele primite de la conducerea gruparii din "stefan cel Mare". Kirita s-a inteles cu Bursaspor pentru un sezon, in timp ce "Gurita" a semnat o intelegere valabila inca un an cu Getafe. "Ma simt bine la Getafe. Am primit multe oferte, dar cei de aici m-au dorit mai mult, astfel am hotarat sa-mi prelungesc contractul", a spus Contra.
Pana acum Dinamo a disputat trei partide amicale in cantonamentul din Franta, de la Aix-les-Bains, inregistrand doua victorii, in fata echipelor FC Nantes si SC Bastia (cu acelasi scor, 2-1) si un rezultat de egalitate cu amatorii de la Croix de Savoie (2-2). "Cainii" vor mai disputa o partida amicala maine de la ora 20, in compania celor de la Grenoble, urmand ca vineri dupa-amiaza sa ajunga in tara.

Pana la revenirea in tara jucatorii dinamovisti isi vor alege si capitanul. Totul se va intampla intr-un mod democratic, candidatii fiind Ionel Danciulescu, Florin Bratu si Bogdan Lobont. Cum portarul nationalei este posibil sa plece, cele mai mari sanse de a purta banderola o are Ionel Danciulescu. "Danciu" a imbracat pentru prima data tricoul alb-rosu in 1995, la 19 ani. Din 1998 pana in 2002 a evoluat la Steaua, pentru ca din urmatorul sezon sa revina la Dinamo.

» Mircea Rednic continua sa fie interesat de mijlocasul portughez Bruno Simao (foto), de la UTA, care nu este lasat insa sa plece la echipa bucuresteana.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă