19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFostul sot al Mihaelei Radulescu cere custodia copilului

Fostul sot al Mihaelei Radulescu cere custodia copilului

Elan Schwartzenberg, fostul sot al vedetei de televiziune Mihaela Radulescu, a depus o cerere la Judecatoria sectorului 1 din Capitala pentru a-i fi incredintat copilul, procesul urmand sa inceapa in 24 martie, anunta Mediafax.

Elan Schwartzenberg a depus o cerere denumita "incredintare minor", printr-o procedura care se judeca de urgenta, primul termen al procesului fiind in 24 martie.

In noaptea de vineri spre sambata, Mihaela Radulescu a fost implicata intr-un alt scandal, o altercatie cu fotoreporterul si soferul unui tabloid din presa centrala.

Joi, vedeta de televiziune Mihaela Radulescu cerea, printr-o scrisoare deschisa, organelor abilitate, inclusiv Autoritatii pentru Protectia Drepturilor Copilului, sa se autosesizeze in cazul conflictului pe care il are cu fostul sau sot Elan Schwartzenberg, despre care sustine ca a amenintat-o.

De asemenea, in scrisoarea deschisa publicata, Mihaela Radulescu apela si la ajutorul opiniei publice. Ea facea referire la un incident pe care l-a avut cu sotul sau, cand acesta, despre care sustine ca se afla in stare de ebrietate, a vrut sa o dea afara din casa impreuna cu copilul, dupa care a sunat la Politie pentru a o reclama ca a intrat fraudulos in locuinta.

Mihaela Radulescu mai afirma ca fostul sau sot a amenintat-o ca ii va lua copilul si ca ii va pune droguri in poseta pentru a fi apoi arestata.

Potrivit politistilor ilfoveni, Elan Schwartzenberg a cerut interventia Politiei in noaptea de 8 spre 9 martie, in jurul orei 1.00. El a apelat serviciul unic 112, spunand ca fosta sa sotie face scandal. Sursa citata a precizat ca un echipaj de Politie s-a deplasat la locuinta acestuia, insa politistii nu au intervenit, deoarece Mihaela Radulescu parasise deja locuinta din Izvorani.

Secretarul general de la Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului (ANPDC), Mioara Bogdan, declara pentru Mediafax ca, pana in acest moment, institutia nu a fost sesizata in mod oficial.

In plus, secretarul general de la ANPDC a explicat ca institutia pe care o reprezinta nu ar putea interveni in acest caz, intrucat nu are competente in astfel de situatii.

Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg s-au casatorit in 2004, cu cateva luni inaintea nasterii lui Ayan, si au divortat in octombrie 2008, cand au aparut tinandu-se de mana la aceeasi instanta, Judecatoria sectorului 1.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă