25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFostul senator PNL Mihail Antonie are carnet de democrat

Fostul senator PNL Mihail Antonie are carnet de democrat

MURES. Senatorul de Mures Mihail Antonie, demisionar din PNL, a intrat cu acte in regula in PD. Asta, in ciuda asigurarilor pe care le dadea, in urma cu cateva luni, la conferinta de alegeri a filialei democratilor, liderul Partidului Democrat, Emil Boc.
„Boc nu m-a primit pentru ca trebuia sa ii dea dumnealui prin semnatura un fel de derogare la protocol. Dar, validand organizatiile din Mures, este dreptul organizatiilor judetene sa isi valideze membrii. Si eu am primit validarea luna trecuta”, a declarat senatorul Mihail Antonie. El a mai spus ca a primit in sfarsit carnetul de membru PD.
Parlamentarul a adaugat ca in aceste conditii ii revin de drept o serie de functii atat la nivel central, cat si local, in PD. „In calitate de membru de partid si de senator al PD, intru de drept in conducerea judeteana si in conducerea nationala a partidului. Urmeaza ca in perioada urmatoare sa se stabileasca si functia clara pe care o s-o primesc”, a adaugat Antonie.
Senatorul a reamintit si faptul ca liderul filialei muresene a democratilor, Dorin Florea, anuntase ca ii rezerva un loc de vicepresedinte. Totodata, Antonie a spus ca in legatura cu ceilalti fosti liberali trecuti in PD dupa ce el si-a dat demisia, la finele anului trecut, nu au existat probleme, ei fiind membri democrati cu toate drepturile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă