7.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSpecialFostul preşedinte al FIFA, în stare critică

Fostul preşedinte al FIFA, în stare critică

Starea de sănătate a brazilianului Joao Havelange, în vârstă de 95 de ani, fost preşedinte al FIFA în perioada 1974-1988, s-a agravat, au anunţat, luni, medicii de la spitalul Samaritano, informează AFP, citata de Realitatea.net.

 

Medicul Joao Mansur Filho a subliniat că starea lui Havelange este “gravă”, după ce joi fostul conducător respira fără ajutorul aparatelor.

“Pacientul respiră cu ajutorul aparatelor şi i s-au administrat medicamente pentru a controla tensiunea arterială. Tratamentul antibiotic intravenos continuă şi deocamdată nu este prevăzută externarea”, a declarat medicul.
Havelange este spitalizat din 18 martie, din cauza unei infecţii bacteriene. În 2010, Joao Havelange a fost spitalizat pentru o infecţie la faţă.

Joao Havelange este fostul socru al lui Ricardo Teixeira, care a demisionat în martie din funcţia de preşedinte al Confederaţiei Braziliene de Fotbal în urma unor acuzaţii de corupţie.

Cele mai citite

Criza sensului

Mulți oameni au impresia că evenimentele care se petrec în jur nu se mai înțeleg, fiind doar fructe ale abuzurilor și falsificărilor. Istoria s-ar...

Grav abuz DNA. Șapte ani de închisoare degeaba pentru Adamescu, într-un dosar instrumentat

Într-un caz care a ridicat serioase semne de întrebare cu privire la legalitatea și integritatea procurorilor anticorupție, Tribunalul București a emis o hotărâre...

Criza sensului

Mulți oameni au impresia că evenimentele care se petrec în jur nu se mai înțeleg, fiind doar fructe ale abuzurilor și falsificărilor. Istoria s-ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă