19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFostul adversar politic al Elenei Basescu, Bogdan Boza, cere demisia Monicai Ridzi...

Fostul adversar politic al Elenei Basescu, Bogdan Boza, cere demisia Monicai Ridzi (VIDEO)

Bogdan Boza, fost membru al organizatiei de tineret a PDL, care s-a "luptat" cu Elena Basescu pentru functia de secretar general al organizatiei, s-a dus luni in fata sediului de partid din Modrogan, insotit de doua persoane, pentru a cere demisia ministrului Tineretului si Sportului, Monica Iacod Ridzi.

El a avut in maini o pancarda pe care scrie: "Base, nu o mai tine in brate pe Monica".

"Monica Ridzi s-a folosit de doua firme paravan ca sa bage banii in contul campaniei Elenei Basescu. Daca spune ca este nevinovata sa faca publice conturile si extrasurile de cont. Am protestat astazi (luni n.red) pentru ca este Biroul National al PD-L, iar vineri secretarul general Cezar Preda a iesit sa dea declaratii si asta reprezinta o supapa a celor nemultumiti", a declarat Boza, citat de ziare.com.

Deoarece nu a avut autorizatie, Bogdan Boza a fost retinut de jandarmi si amendat pentru organizarea acestui protest spontan.

"Nu am avut timp sa luam aceasta autorizatie asa ca o sa suport chestiunile legale, mi-am asumat asta", a mai declarat acesta.

Bogdan Boza, contracandidat al Elenei Basescu la alegerile din 24 februarie 2008 pentru functia de secretar general al OT PDL, a fost exclus, o luna mai tarziu, din organizatia PDL Sector 1, pentru "atingeri grave" ale imaginii partidului.

In cadrul acestui scandal, Bogdan Boza a avut un schimb de replici si cu presedintele organizatiei de tineret a PDL, adica Monica Iacob Ridzi. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă