21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFosta stilista a formatiei U2 trebuie sa-i returneze lui Bono palaria de...

Fosta stilista a formatiei U2 trebuie sa-i returneze lui Bono palaria de cowboy

Fosta stilista a rockerilor irlandezi de la U2 trebuie sa-i returneze liderului acestei formatii, Bono, mai multe haine si obiecte personale, printre care o palarie de cowboy si niste cercei, in urma unei hotarari judecatoresti date de un tribunal din Dublin.
Judecatorul care s-a pronuntat asupra acestui caz nu a acceptat scuza stilistei Lola Cashman care a invocat faptul ca aceste obiecte personale i-au fost oferite cadou chiar de Bono la sfarsitul turneului U2 in Statele Unite din 1987 si a hotarat ca aceste bunuri sa fie restituite liderului formatiei in cel mult o saptamana.
Solistul Bono, chitaristul The Edge, bateristul Larry Mullen si basistul Adam Clayton au deschis un proces impotriva lui Lola Cashman dupa ce in 2002, la Londra, aceasta a incercat sa vanda la licitatie aceste obiecte. Dupa acest episod al licitatiei, stilista a reusit sa-i supere si mai tare pe cei de la U2 publicand si o carte de dezvaluiri: „Inside the Zoo With U2: My Life With the World's Biggest Rock Band” (In cusca alaturi de U2: Viata alaturi de cea mai mare trupa rock din lume).
In cadrul procesului, Cashman a depus marturie ca palaria marca Stetson, precum si celelalte obiecte i-au fost oferite de catre Bono dupa un concert la Phoenix.
De cealalta parte, Bono a sustinut in fata tribunalului ca aceasta palarie are o mare valoare, fiind repre-zentativa pentru istoria trupei si a subliniat faptul ca este un obiect la care nu ar fi renuntat niciodata.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă