26.5 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăSpecialFosta stilista a formatiei U2 trebuie sa-i returneze lui Bono palaria de...

Fosta stilista a formatiei U2 trebuie sa-i returneze lui Bono palaria de cowboy

Fosta stilista a rockerilor irlandezi de la U2 trebuie sa-i returneze liderului acestei formatii, Bono, mai multe haine si obiecte personale, printre care o palarie de cowboy si niste cercei, in urma unei hotarari judecatoresti date de un tribunal din Dublin.
Judecatorul care s-a pronuntat asupra acestui caz nu a acceptat scuza stilistei Lola Cashman care a invocat faptul ca aceste obiecte personale i-au fost oferite cadou chiar de Bono la sfarsitul turneului U2 in Statele Unite din 1987 si a hotarat ca aceste bunuri sa fie restituite liderului formatiei in cel mult o saptamana.
Solistul Bono, chitaristul The Edge, bateristul Larry Mullen si basistul Adam Clayton au deschis un proces impotriva lui Lola Cashman dupa ce in 2002, la Londra, aceasta a incercat sa vanda la licitatie aceste obiecte. Dupa acest episod al licitatiei, stilista a reusit sa-i supere si mai tare pe cei de la U2 publicand si o carte de dezvaluiri: “Inside the Zoo With U2: My Life With the World's Biggest Rock Band” (In cusca alaturi de U2: Viata alaturi de cea mai mare trupa rock din lume).
In cadrul procesului, Cashman a depus marturie ca palaria marca Stetson, precum si celelalte obiecte i-au fost oferite de catre Bono dupa un concert la Phoenix.
De cealalta parte, Bono a sustinut in fata tribunalului ca aceasta palarie are o mare valoare, fiind repre-zentativa pentru istoria trupei si a subliniat faptul ca este un obiect la care nu ar fi renuntat niciodata.

Cele mai citite

Ideologia ucide spiritul olimpic

Sportivii din Rusia și din Belarus au fost excluși de la Jocurile Olimpice din anul acesta de la Paris, lăsând să participe doar cei...

Supradoza de siguranță

Încă dinainte de pandemie era cultivată până la obsesie tendința de-a născoci leacuri pentru tot felul de fleacuri. Nesiguranța ipohondrică e o bună metodă...

Premierul României se întâlnește cu președintele Congresului Mondial al Ucrainenilor

Premierul României, Marcel Ciolacu, se întâlnește, la București, cu președintele Congresului Mondial al Ucrainenilor, Paul Grod. Întâlnirea va avea loc la Palatul Victoria, în ziua...
Ultima oră
Pe aceeași temă