6.1 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialFosta principesă Irina nu va participa la înmormântarea mamei sale

Fosta principesă Irina nu va participa la înmormântarea mamei sale

 

Cea de-a treia fiică a Regelui Mihai şi a Reginei Ana, Irina Walker, a anunțat că nu va participa la înmormântarea mamei sale, din motive personale, informează Digi24.

„În aceste zile triste, mă gândesc cu drag la mama şi la faptul că nu pot veni în România, în pofida dorinţei Familiei Regale / familiei mele; este foarte trist că nu voi reuşi să-mi iau ultimul rămas bun de la mama, dar întotdeauna voi păstra memoria ei în inima ea. Decizia îmi aparţine, luând-o din motive personale. Voi urmări de departe şi voi fi cu sufletul alături de Familia Regală.”, a scris Irina Walker.

Principesa Irina s-a stabilit pe propriul său domeniu din Oregon, SUA, unde trăiește alături de actualul ei soţ, John Wesley Walker.

La 22 octombrie 2014, soții Walker au fost condamnați trei ani cu suspendare. După aceea, Irinei Walker i-a fost retras titlul de Principesă a României prin decizia Regelui Mihai.

Regina Ana, în vârstă de 92 de ani, a murit, luni, la 13.45, la Spitalul din Morges, în Elveţia. Sicriul cu trupul neînsufleţit al reginei Ana va fi adus în ţară în 9 august, la ora 15.15, şi va fi transportat la Castelul Peleş, iar miercuri, 10 august, acesta va fi pus în Sala tronului din Palatul Regal.

Sâmbătă, va fi depus în Piaţa Palatului, pe un catafalc. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 13 august, la ora 15.00, într-o ceremonie privată, la Curtea de Argeş.

Cele mai citite

Stilul e Mirel din Turnu Măgurele

Miercuri seară, într-o emisiune televizată, Marcel Ciolacu a avut o reacție dură la adresa opoziției. El consideră că membrii ei văd mereu probleme,...
00:01:01

Un oficial al JO Paris 2024 spune că nu este nevoie de aer condiționat în satul atleților

Un oficial al JO Paris 2024 i-a asigurat săptămâna aceasta pe concurenți că apartamentele din satul atleților sunt adaptate la temperaturile verii, pe fondul...

Țările UE au blocat o lege privind lanțurile de aprovizionare

Țările Uniunii Europene, UE, au blocat miercuri o propunere de lege. Aceasta obligă marile companii din blocul comunitar să verifice dacă lanțurile lor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă