10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialFost director al Transgaz Mediaș, acuzat de conflict de interese

Fost director al Transgaz Mediaș, acuzat de conflict de interese

Fostul Director al Transgaz Medias, Radu Costică Moldovan, este acuzat de Agenția Națională de Integritate de conflict de interese, întrucât s-a folosit de funcția deținută pentru a obține un folos material pentru soția sa, informează un comunicat de presă al instituției.

”În perioada exercitării funcției de Director al Departamentului Economic din cadrul S.N.T.G.N. “TRANSGAZ” S.A. Mediaș, a semnat două referate privind promovarea și definitivarea din funcția de șef birou în funcția de șef serviciu a soției sale. Astfel, soția persoanei evaluate a deținut în cadrul Departamentului Economic atât funcția de Șef al Biroului Imobilizări, precum și funcția deȘef al Serviciului Evidența Imobilizărilor și Lucrări de Mentenanță”, se arată în comunicatul citat.

Astfel, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea de către fostul director al Transgaz Mediaș a infracțiunii de conflict de interese.

Radu Costică Moldova a fost informat de declanșarea procedurii de evaluare, dar încă nu a depus, la dosar, un punct de vedere.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă