20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFlorin Piersic, din nou elev

Florin Piersic, din nou elev

Intamplarea a facut ca acum doi ani actorul Florin Piersic sa viziteze scoala nr. 11 din Brasov. A fost atat de impresionat de aceasta scoala incat a cerut sa redevina scolar. Dorinta i-a fost indeplinita si a fost inscris ca elev onorific in clasa a V-a A.

Acum a ajuns in clasa a VII-a, iar vizitele sale la Brasov sunt asteptate cu nerabdare de micutii sai "colegi". Situata in cartierul Florilor, scoala nr. 11 a ajuns in ultimii ani sa fie cautata de elevi nu doar din intreg Brasovul, ci si din localitati din jurul municipiului. Aceasta datorita managementului modern, care a dus la obtinerea certificatului de scoala Europeana. Totul a pornit din anul 2002, o data cu venirea directoarei Tudorita Albu. Salile de clasa au fost renovate si utilate cu mobilier nou, a fost instalata o noua centrala termica, laboratoarele inzestrate modern, sali speciale pentru desen sau religie, retea de calculatoare, sala de sport performanta, teren de fotbal cu iarba sintetica sunt cateva din ultimele realizari ale echipei manageriale. Din anul 2003 a fost implementat cu succes pentru elevii din ciclul primar invatamantul in regim prelungit, care se deruleaza intr-o cladire separata dotata cu sali de clasa, dormitoare si o microcantina.
si poate ca ar mai fi ceva de spus referitor la marele actor. Sa fie doar o intamplare ca Florin Piersic a redevenit elev la o scoala in care toate cadrele didactice sunt femei?

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă