20.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSpecialFloriana Juncan: Diaconescu a fost urmarit si filmat in situatii compromitatoare

Floriana Juncan: Diaconescu a fost urmarit si filmat in situatii compromitatoare

Jurnalista Floriana Jucan a declarat sambata ca a primit spre publicare 36 de pagini de monitorizare a lui Cristian Diaconescu, insotite de imagini in care acesta apare in ipostaze compromitatoare, Diaconescu afirmand ca acest fapt are legatura cu Congresul si ca oricine l-a urmarit a facut-o ilegal, scrie Mediafax.

"Aceasta monitorizare este adevarata. Cristian Diaconescu este monitorizat non-stop, de cand merge cu sotia la cumparaturi, pana cand merge la unii dintre liderii PSD acasa, cand merge la sediul SRI din Piata Victoriei, sau cand merge intr-o vizita de patru ore, pe 5 februarie, la resedinta unui mogul. Ce m-a uimit la Diaconescu este ca, in toata aceasta perioada, se deghizeaza: isi pune fes pe cap, parcheaza pe strazi laturalnice, isi pune ochelari, deci are ceva de ascuns", a spus, la Realitatea TV, Floriana Jucan.

Ea precizat ca monitorizarea lui Diaconescu a fost facuta in perioada 1-10 februarie, fara a mentiona cine a facut aceasta monitorizare.

De asemenea, politicianul social-democrat ar fi fost surprins in ipostaze care tin de viata privata.

In opinia jurnalistei, retragerea lui Cristian Diaconescu din cursa pentru sefia PSD a fost rezultatul unor presiuni determinate de existenta acestor imagini.

"Aceasta chestiune, mai mult sau mai putin personala, este legata de acest Congres. Cred ca aici este o chestiune exagerata. Oricine face monitorizarea, o face ilegal", a spus Diaconescu, la Realitatea TV.

El a a recunoscut ca a fost la sediul SRI din Piata Victoriei, insa pentru a avea "o discutie in legatura cu un proiect in ceea ce priveste scutul anti-racheta", dar si ca s-a intalnit, pe 5 februarie, "si cu oameni de afaceri, si cu jurnalisti".

Cele mai citite

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad – de la rectorul plagiator, la rectorul student

Alegerile pentru funcția de rector al Universității „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad au înregistrat o premieră mondială: un student a ajuns rector. După...

Incendiu la DSVSA din Pitești

Un incendiu a izbucnit, astăzi, într-o încăpere aflată în incinta sediului Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) din Piteşti."La sosirea forţelor de...

Hanami – sărbătoarea primăverii, în Grădina Japoneză din Herăstrău

A cincea ediţie a Festivalului Hanami - sărbătoarea primăverii are loc, astăzi, în Grădina Japoneză din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) din Capitală."Vă aşteptăm...
Ultima oră
Pe aceeași temă