10.3 C
București
miercuri, 23 octombrie 2024

Flash

Aliuta si Florea, titulari la Metalurg Donetk

Jucatorii romani Marian Aliuta si Daniel Florea au fost titulari la formatia Metalurg Donetk in partida pierduta luni, in deplasare, cu scorul de 0-1, in fata echipei Dnepr Dnepropetrovsk, in etapa a IX-a a campionatului Ucrainei. Florea a primit un cartonas galben in minutul 81. In urma rezultatelor inregistrate in etapa a IX-a, in clasament conduce Sahtior Donetk, cu 23 de puncte, urmata de Dinamo Kiev (21 p) si Cernomoret Odessa (16 p).


Mintal va fi indisponibil doua luni

Internationalul slovac al echipei FC Nurnberg, Marek Mintal, va fi indisponibil aproximativ doua luni, dupa ce a suferit o fractura la piciorul stang, informeaza AFP. Mintal, golgeterul campionatului Germaniei in sezonul 2004-2005, a absentat si de la ultimele doua partide disputate de FC Nurnberg in Bundesliga, cu VfL Wolfsburg, scor 1-1, si Bayern Munchen, scor 1-2, din cauza unei accidentari la glezna, suferita in partida pe care Slovacia a disputat-o impotriva Letoniei, scor 1-1, in preliminariile Cupei Mondiale din 2006, din Germania. In urma acestei accidentari, Marek Mintal, achizitionat de FC Nurnberg in iulie 2004, va lipsi de la ultimele doua partide pe care reprezentativa Slovaciei le va disputa in preliminariile CM 2006 la inceputul lunii octombrie, impotriva Estoniei si Rusiei.


Mancini, indisponibil

Jucatorul brazilian al echipei AS Roma, Alessandro Mancini, este indisponibil pentru partida cu FC Parma, programata miercuri, in etapa a IV-a a campionatului Italiei, dupa ce a suferit o leziune musculara in meciul cu Livorno – informeaza agentia Datasport. Potrivit primelor estimari, Mancini va absenta si de la intalnirea cu Cagliari, din etapa a V-a a Seriei A, dar abia marti se va sti cu exactitate cat va dura perioada de recuperare. Componentii echipei AS Roma au efectuat luni un antrenament de recuperare dupa partida cu Livorno, fundasul roman Cristian Chivu, care nu a evoluat duminica din cauza unor probleme la muschii aductori, pregatindu-se separat, alaturi de Mexes si Kuffour.


Halilhodzici da in judecata PSG

Fostul antrenor al echipei Paris Saint-Germain, Vahid Halilhodzici, a actionat in justitie gruparea franceza si solicita compensatii financiare de peste 9 milioane de euro, pentru „concediere abuziva”, informeaza AFP. Tehnicianul franco-bosniac sustine ca suma solicitata este echivalentul salariului net lunar de 158.640 de euro, incluzand primele de joc, pe care ar fi trebuit sa-l primeasca pana la expirarea acordului, pe 30 iunie 2007, la care se adauga si daune morale si sociale. Vahid Halilhodzici a fost demis de la conducerea tehnica a echipei Paris Saint-Germain pe 8 februarie 2005, fiind inlocuit de Laurent Fournier.


Razvan Sabau a ratat calificarea la Szczecin

Tenismanul Razvan Sabau, cap de serie numarul 8, a ratat calificarea in turul doi al turneului challenger de la Szczecin (Polonia), dotat cu premii in valoare totala de 125.000 de euro, a anuntat site-ul atptennis.com. Sabau a fost invins in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 6-4, de italianul Alessio Di Mauro.


Dellas revine la AEK Atena

Internationalul grec Traianos Dellas a fost achizitionat de clubul AEK Atena de la formatia italiana AS Roma pentru o perioada de doua sezoane, a anuntat gruparea elena, citata de AFP. Conditiile financiare ale contractului nu au fost dezvaluite de clubul din Atena, pentru care Dellas a mai evoluat intre anii 1999 si 2001.
Traianos Dellas, in varsta de 31 de ani, 26 de selectii in echipa nationala, a marcat golul victoriei impotriva Cehiei in prelungirile semifinalei Campionatului European 2004 din Portugalia. Grecia a devenit campioana europeana dupa ce a invins in finala reprezentativa tarii-gazda.


Rachetele lui Federer si Agassi, vandute la licitatie

Rachetele pe care jucatorii Roger Federer si Andre Agassi le-au folosit in finala de la US Open au fost vandute in cadrul unei licitatii pe internet cu 40.500 de dolari, banii obtinuti urmand a fi donati victimelor ciclonului Katrina. In cadrul licitatiei gazduite de site-ul TennisKatri na.com, racheta purtand autograful elvetianului Roger Federer, numarul 1 mondial si castigator al turneului american, a fost vanduta pentru suma de 25.665 de dolari, iar cea folosita de americanul Andre Agassi – pentru 14.960 de dolari. Au fost scoase la licitatie si produsele altor jucatori, Crucea Rosie americana obtinand peste 100.000 de dolari pentru victimele ciclonului Katrina, care a afectat, la sfarsitul lunii august, sudul Statelor Unite.


New Orleans Hornets va juca la Oklahoma

Echipa New Orleans Hornets va disputa o parte dintre jocurile programate pe teren propriu din cadrul ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA) in orasul Oklahoma, deoarece propria arena a fost afectata de ciclonul Katrina, a anuntat presa americana. Formatia New Orleans Hornets va trebui sa joace 41 de meciuri pe teren propriu, insa arena Superdome a fost afectata de inundatii, pagubele ridicandu-se la aproape 100 de milioane de dolari. Arena a devenit si refugiu pentru victimele ciclonului Katrina din New Orleans. Conducatorii NBA vor decide, vinerea viitoare, in ce sala se va muta echipa New Orleans Hornets. Conform presei americane, Honerts si-ar muta cartierul general in Oklahoma si ar pastra cateva birouri la New Orleans sau in Louisiana.

Cele mai citite

Leonardo Bonucci revine în fotbal! Ce rol va avea fostul campion european

Leonardo Bonucci, care și-a încheiat cariera de fotbalist în luna mai, la vârsta de 37 de ani, va reveni în fotbal într-un rol tehnic...

Xavi, în discuții cu Manchester United pentru a-l înlocui pe Erik ten Hag!

Presa internațională scrie că Xavi, fostul antrenor al Barcelonei, ar putea reveni mai repede decât se aștepta în fotbal, fiind în discuții cu Manchester...

Monica Niculescu şi Cristina Bucşa, în sferturile probei de dublu la Tokyo

Perechea româno-spaniolă formată din Monica Niculescu și Cristina Bucșa a reușit să se califice în sferturile de finală ale probei de dublu la turneul...
Ultima oră
Pe aceeași temă