10.3 C
București
miercuri, 23 octombrie 2024

Flash

A doua remiza pentru Sahtior

Echipa Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul sustinut duminica, pe teren propriu, in compania formatiei Stal Alcevsk, in etapa a noua a campionatului Ucrainei. La Sahtior, Flavius Stoican a fost integralist, Razvan Rat – rezerva, iar Ciprian Marica nu a fost inclus in lotul pentru acest meci. La Stal Alcevsk, Daniel Chirita a fost integralist.
Echipa Dinamo Kiev, la care nu a evoluat nici unul dintre cei trei romani, Florin Cernat, Tiberiu Ghioane si Cristian Irimia, a remizat, scor 2-2, cu formatia Metallist Harkov.

Keane va fi indisponibil cel putin doua luni

Internationalul irlandez al echipei Manchester United, Roy Keane, a suferit o fractura de metatarsian in timpul meciului cu Liverpool, scor 0-0, in cadrul etapei a VI-a a campionatului Angliei, si va fi indisponibil cel putin doua luni, a anuntat gruparea engleza, citata de AFP. Prezenta lui Roy Keane era neasteptata deoarece fotbalistul irlandez renuntase la deplasarea in Spania, pentru meciul cu Villarreal din Liga Campionilor, din cauza unei accidentari la muschii ischio-jambieri. Potrivit estimarilor initiale, jucatorul irlandez urma sa fie indisponibil sase saptamani.

Patru decese la semimaratonul de la Newcastle

Patru barbati au decedat la editia a XXV-a a semimaratonului Great North Run, care a avut loc in zona orasului Newcastle, a anuntat politia locala. „Pot sa confirm ca patru barbati, participanti la cursa, au decedat. Acest numar este mai mare decat cel obisnuit de decese, unul sau doua, insa in fiecare an sunt mai multi concurenti. Deocamdata nu avem detalii suplimentare”, a declarat un purtator de cuvant al Po-litiei. Majoritatea celor 50.000 de concurenti s-au plans de caldura mare de la Newcastle.
Semimaratonul a fost castigat de Zersenay Tadesse, din Eritreea, la masculin, si Derartu Tulu, din Etiopia, la feminin.

Blazevici a fost demis de la Hajduk Split

Antrenorul Miroslav Blazevici a fost demis de la conducerea tehnica a formatiei Hajduk Split, a anuntat gruparea croata, citata de AFP. Blazevici, in varsta de 70 de ani, se afla la conducerea tehnica a formatiei Hajduk Split din luna mai. „Din cauza rezultatelor slabe, Blazevici a acceptat sa puna capat contractului sau”, a explicat presedintele clubului Hajduk, Branko Grgici. Dupa opt etape, Hajduk se afla pe locul sase in clasament si nu a castigat decat trei meciuri.

Roland Garros va incepe duminica

Editia din 2006 a turneului de la Roland Garros va incepe duminica, pe 28 mai, si va dura 15 zile, a anuntat presedintele Federatiei Franceze de Tenis, Christian Bimes, citat de AFP. In mod normal, turneul de la Roland Garros incepea lunea si dura 14 zile, la fel ca si celelalte trei turnee de Grand Slam. Bimes a mai declarat ca premiile invingatorilor vor fi, pentru prima oara, egale atat la feminin, cat si la masculin.

Cele mai citite

Hamas va fi condus temporar de un comitet aflat în Qatar

Hamas, al cărui lider Yahya Sinwar a fost ucis de armata israeliană, va fi condus temporar de un comitet cu sediul în Qatar, înainte...

Nicușor Dan intră în linie dreaptă cu referendumul local: Vă garantez că vom respecta legea

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a explicat marţi că este necesară o prezenţă la urne de 30% pentru ca referendumul local să fie valid. Totodată, Biroul...

Ce sunt pariurile virtuale și la ce agenții le poți găsi?

La multe case de pariuri online întâlnim o secțiune în care pariurile plasate sunt stabilite după maxim 4 minute. Este vorba despre pariurile virtuale.  Spre...
Ultima oră
Pe aceeași temă