20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024

Flash

Andone: „Levski este o echipa puternica”

Antrenorul Ioan Andone a declarat luni ca Levski Sofia, adversara a echipei Dinamo in grupa F a Cupei UEFA, reprezinta o grupare puternica, dupa ce a vizionat duminica la Sofia partida Levski-Lokomotiv, scor 3-1, informeaza site-ul oficial al echipei Dinamo. „Levski a facut o prima repriza excelenta, iar in minutul 32 scorul era deja 3-0. Repriza a doua a fost echilibrata, oaspetii au marcat o data, insa pana la final adversarii nostri au avut o posesie foarte buna. Jucand in acelasi sistem de joc, 4-4-2, Levski reprezinta o echipa puternica”, a declarat Andone. Tehnicianul formatiei Dinamo il considera pe Borimirov principalul pericol din echipa bulgara. „Tot jocul lor este controlat de Borimirov. Se vede ca are o experienta foarte mare, toate mingile trec pe la el”, a precizat Andone.

Jucatori dati afara la Otelul Galati

Consiliul de Administratie al gruparii Otelul Galati a decis luni rezilierea contractelor a patru jucatori, alti patru fotbalisti si conducerea tehnica a echipei primind avertismente. Astfel, au fost reziliate unilateral intelegerile jucatorilor Danut Somcherechi, Aurelian Dumitru, Ionut Dragomir si Danut Oprea. Cei patru care au primit avertisment sunt portarul Andrei Urai, fundasul Marian Zeciu si atacantii Ionut Badescu si Bogdan Aldea. Directorul general al clubului Otelul, Marius Stan, declarase duminica, dupa meciul de pe teren propriu cu Jiul Petrosani, scor 0-0, ca din lotul echipei galatene vor fi exclusi cativa jucatori care au comis acte de indisciplina in timpul partidei din etapa a IX-a a Diviziei A. Apropiati ai oficialului galatean sustin ca acesta a auzit cum in timpul meciului Otelul-Jiul unul dintre fotbalistii echipei-gazda i-ar fi raspuns intr-un mod jignitor antrenorului Aurel Sunda atunci cand acesta i-a dat o serie de indicatii.

Gillot: „Meciul cu Steaua va fi unul de lupta”

Antrenorul echipei RC Lens, Francis Gillot, a declarat ca meciul cu Steaua Bucuresti, care va avea loc joi, de la ora 20.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, in grupa C a Cupei UEFA, va fi unul de lupta, informeaza Voix des Sports. „Suntem obisnuiti cu meciurile din cupele europene. Ne asteapta un meci greu, de lupta, asa cum vor fi toate si vreau sa jucam bine inca de la primul fluier”, a spus Gillot. Site-ul „lensois.com” a anuntat ca se pare ca la Bucuresti vor ajunge 30 de suporteri francezi. „Factiunea Bollaert Boys a decis sa nu efectueze deplasarea deoarece meciurile din Cupa UEFA Intertoto le-a consumat economiile. Pe langa 21 de membri ai factiunii Red Tigers, care vor fi in Romania, va trebui sa contam pe cativa reprezentanti ai grupului 12 Lensois si pe cativa fani din Romania pentru a atinge pragul de 30 de suporteri anuntati initial”, a scris sursa citata.

Chivu, cel mai bun

Fundasul Cristian Chivu a fost desemnat cel mai bun jucator al echipei AS Roma in partida pierduta in deplasare cu scorul de 0-1 in fata formatiei Empoli, in etapa a VII-a a campionatului Italiei, a anuntat agentia Datasport. Chivu a fost notat cu 6,5, iar sursa citata precizeaza ca internationalul roman a jucat fundas stanga, iar urcarile sale in atac au fost ucigatoare. „Incursiunile facute de Chivu in banda stanga au fost ucigatoare. Din pacate, a parasit prematur terenul din cauza unei accidentari”, scrie Datasport.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă