10.3 C
București
miercuri, 23 octombrie 2024

Flash


Antrenorul Steve McClaren si-a reafirmat dorinta de a castiga trofee cu echipa sa, Middlesbrough, si nu este interesat sa antreneze echipa de fotbal a Angliei. Steve McClaren este vazut ca unul din posibilii succesori ai suedezului Sven Goran Eriksson la carma Angliei dupa CM 2006.
Dupa esecul cu Portsmouth, McClaren a reafirmat ca este concentrat 100 la suta pentru castigarea unui trofeu. Middlesbrough s-a calificat in semifinalele Cupei UEFA, unde va infrunta Steaua, si in semifinalele Cupei Angliei. „Avem doua meciuri mari in fata. Nu ma gandesc la nimic altceva si ii las pe altii sa faca speculatii. Semifinalele sunt sezonul nostru. Trebuie sa vad totul in ansamblu si sa reusesc un echilibru intre alegerea echipei invingatoare si odihnirea jucatorilor”, a spus McClaren.

Liga Campionilor, finala inainte de termen

AC Milan-FC Barcelona, meciul de marti intre cei doi granzi de Europa, face figura de veritabila finala a Ligii Campionilor la fotbal si arunca o umbra asupra celeilalte semifinale, dintre Arsenal si surprinzatoarea echipa spaniola Villarreal.
Dar meciul de pe San Siro reprezinta si un prilej de dueluri individuale, de mare atractie: Ronaldinho contra Kaka, Eto'o fata in fata cu Sevcenko, o revenire a antrenorului catalanilor, Frank Rijkaard, la Milano, fostul sau club ca jucator, intr-un cuvant o confruntare de vis.
Pe cealalta parte de tablou gasim doua formatii debutante in penultimul act al Ligii Campionilor: Arsenal, care pleaca totusi favorita, si Villarreal. Ambele formatii si-au inscris in palmaresul de vanatoare in sferturi echipe italiene, Juventus, respectiv Internazionale.

Carboni – primul care a evoluat la 41 de ani in Spania

Fundasul echipei FC Valencia, Amedeo Carboni, a devenit, duminica, primul jucator de 41 de ani care evolueaza in campionatul Spaniei, dupa ce a fost integralist in meciul cu formatia Espanol Barcelona, scor 4-0, din etapa a XXXIII-a, informeaza AFP.
Carboni, fundas lateral stanga, aflat la Valencia din sezonul 1997-1998, a implinit 41 de ani pe 6 aprilie. El a disputat, duminica, al doilea meci al sezonului ca titular si a jucat pe tot parcursul meciului cu Espanol Barcelona, disputat pe stadionul Mestalla. „Carboni s-a antrenat bine si nu aveam nici o indoiala in privinta randamentului sau”, a declarat antrenorul echipei Valencia, Quique Sanchez Flores, care are aceeasi varsta ca si Carboni.
Fost international italian, Carboni, care a mai evoluat la Sampdoria Genova (1988-1990) si AS Roma (1990-1997), i-a depasit pe camerunezul Jacques Songo'o, fost portar la Deportivo La Coruna, si pe brazilianul Donato, fost mijlocas defensiv la Deportivo, ambii jucand pana la 40 de ani.
Carboni, de doua ori campion al Spaniei si castigator al Cupei UEFA in 2004 cu Valencia, i-a salutat pe suporterii de pe stadionul Mestalla, la incheierea meciului de duminica, semn ca acesta ar putea fi ultimul sau meci la Valencia. Contractul sau expira in luna iunie.

Cele mai citite

O șoferiță a provocat un accident cu 13 mașini pe șoseaua Mihai Bravu din Capitală

Accident în lanţ în Capitală. O şoferiţă, căreia i s-ar fi făcut rău la volan, a pierdut controlul maşinii şi a lovit nu mai...

Cui i se potrivește o cabină de duș cu funcție de cromoterapie?

O zi agitată, stresantă, cu multe task-uri care pare să ne acapareze toată energia sunt cele mai bune motive pentru un duș relaxant...

FCU Craiova 1948 s-a despărțit de Marius Croitoru

FCU Craiova 1948 a anunțat rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul Marius Croitoru, care fusese numit la sfârșitul lunii mai 2024. FCU Craiova...
Ultima oră
Pe aceeași temă