25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFiul politistului care a impuscat in cap o tanara a fost retinut

Fiul politistului care a impuscat in cap o tanara a fost retinut

Fiul politistului care a impuscat in cap o tanara saptamana trecuta a fost retinut, luni dupa-amiaza, de procurorii Parchetului Tribunalului Dolj, impotriva acestuia fiind inceputa urmarirea penala pentru omor, informeaza Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului Tribunalului Dolj, procurorul Magda Badescu, Ionut Cristian Dinu (20 de ani), fiul unui politist de la SEctia 1 Craiova, va fi prezentat, luni dupa-amiaza, magistratilor Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile, pebntru infractiunea de omor.

"S-a dispus inceperea urmaririi penale fata de invinuitul Dinu Cristian Ionut avand in vedere concluziile raportului de expertiza balistica. Invinuitul a fost retinut de procurori, urmand ca astazi (n.r. – luni) sa-l prezentam Tribunalului cu propunerea de arestare preventiva", a delcarat pentru corespondentul MEDIAFAX procurorul Magda Badescu.

Politistii au fost sesizati, joi dimineata, in jurul orei 10.55, prin apelul unic de urgenta, ca intr-o locuinta, situata pe strada Jietului, din Craiova, s-a auzit o impuscatura. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Dolj, comisarul Adrian Capraru, politistii au ajuns la fata locului la doua minute dupa sesizare, unde au gasit o tanara impuscata in cap cu o arma de calibru 5,6 milimetri. Din primele verificari, s-a stabilit ca tanara a fost impuscata accidental, in timp ce baiatul transporta arma dintr-o camera in alta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă