19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFiul lui Ponta calcă pe urmele tatălui său

Fiul lui Ponta calcă pe urmele tatălui său

Premierul Victor Ponta şi-a felicitat fiul pe Facebook pentru participarea la competiţia ”Cupa României la Carting”, desfăşurată duminică la Bacău.

”Sunt foarte mândru de Andrei că a ales un sport al curajului şi îndemânării. Am emoţii ca orice părinte în competiţii, îi ţin pumnii şi îl învăţ să încerce să câştige, dar să şi recunoască atunci când alţii sunt mai buni”, a scris premierul pe contul de Facebook.

Duminică, premirul l-a susţinut, din tribună, pe fiul său, care a concurat la clasa mini. Pe tot parcursul cursei, premierul i-a ţinut pumnii strânşi şi l-a urmărit cu mare atenţie. Chiar dacă s-a clasat doar pe locul 5, Ponta l-a felicitat pe Andrei şi s-a arătat mândru de el.

Totodată, Ponta a mai scris pe Facebook că toţi copiii din România ar trebui să facă sport şi să se întreacă cu ceilalţi de o vârsta apropiată. Postarea a cauzat reacţii din partea cetăţenilor, care i-au atras atenţia că un copil nu poate fi susţinut financiar să facă sport, fiindcă alocaţia dată de stat este prea mică.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă