10.1 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSpecialUPDATE. Sergiu Lucinschi, fiul fostului președinte al Republicii Moldova, REȚINUT de DNA....

UPDATE. Sergiu Lucinschi, fiul fostului președinte al Republicii Moldova, REȚINUT de DNA. Acuzații: ȘANTAJ de 4.000.000 euro

UPDATE, marți, ora 0.09

Sergiu Lucinschi a fost reținut de procurorii DNA pentru șantaj și trafic de influență. Lucinschi ar fi cerut 4 milioane de euro în perioada decembrie 2014 și martie 2015. Lucinschi va fi prezentat marți în fața judecătorului de drepturi și libertăți pentru emiterea unui mandat de arestare.

—-

UPDATE: Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de corupţie, a fost adus, luni noapte, la sediul central al DNA pentru a fi audiat.

Lucinschi nu a făcut nicio declaraţie la intrarea în sediul DNA. El a fost adus de anchetatori după percheziţionarea domiciliului său din Voluntari, judeţul Ilfov.

———-

Fiul fostului președinte al Republicii Molodova este anchetat de DNA pentru șantaj.

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție şi asimilate celor de corupție, comise în perioada 2014-martie 2015, de către suspectul LUCINSCHI SERGIU, om de afaceri”, se arată într-un comunicat DNA. 

În acest moment au loc percheziții la locuința lui Sergiu Lucinschi din Pipera. El este cercetat într-un dosar de șantaj și trafic de influență. Lucinschi ar fi cerut 4 milioane de euro în perioada decembrie 2014 și martie 2015. 

Petru Lucinschi a fost președinte al Republicii Moldova între 1997 și 2001.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă