25.3 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialFinantatorul CS Tomis ameninta cu retragerea

Finantatorul CS Tomis ameninta cu retragerea

» Presedintele si finantatorul echipei de handbal feminin CS Tomis Constanta este nemultumit de rezultatele din startul sezonului.

» Acesta a anuntat ca, in cazul in care echipa nu isi revine, exista posibilitatea sa isi retraga sprijinul financiar.

In primele cinci etape ale Diviziei Nationale de handbal feminin, CS Tomis Constanta a acumulat doar patru puncte si se afla la jumatatea clasamentului. Mult prea putin pentru o formatie care isi doreste sa incheie acest sezon pe podium. Chiar daca au jucat in compania unor echipe puternice, atitudinea din teren a jucatoarelor l-a nemultumit pe finantatorul clubului de pe litoral, Gheorghe Slabu. Acesta a declarat: "M-a surprins atitudinea unor jucatoare care pur si simplu au facut figuratie in unele partide. Am incercat in aceasta vara sa formez o echipa puternica, cu jucatoare de valoare, o formatie care sa se lupte cu sanse reale la un loc pe podium. In aceasta vara, CS Tomis s-a intarit cu noua jucatoare, toate venite din Romania, cu state vechi in Liga Nationala. Acest lucru nu si-a aratat roadele in debutul sezonului, ceea ce l-a facut pe finantatorul echipei constantene sa se gandeasca la retragere.

 

"Din pacate pentru mine, pun mult prea mult suflet la aceasta echipa. Am incercat sa formez la Constanta o echipa mare, dar se pare ca eforturile mele nu sunt rasplatite. Este chiar ciudat sa ma imbolnavesc pe banii mei. Am investit mult in aceasta formatie si nu imi ofera altceva decat dureri de cap. Daca situatia nu se va schimba repede, atunci ma gandesc serios sa ma retrag. Nu mai are rost sa imi fac atatea probleme", a spus Slabu.

» CS Tomis isi poate reveni Sambata
Echipa de pe litoral intalneste sambata, cu incepere de la ora 11.00, pe Universitatea Resita. Adversara de sambata a tomitanelor este o echipa nou-promovata, iar un rezultat pozitiv pentru formatia constanteana este cat se poate de probabil. Meciul se va disputa in Sala Sporturilor din Constanta, avantajul terenului propriu fiind si el extrem de important pentru gruparea constanteana.

» CS Tomis are ca obiectiv in acest sezon revenirea in cupele europene. Pentru acest lucru, formatia de pe litoral are nevoie sa se claseze in primele 5 locuri.

Cele mai citite

Acțiunile chinezești înregistrează cea mai mare creștere din 2008, stimulate de măsurile economice ale Beijingului

Acțiunile chinezești au înregistrat luni un avans spectaculos, marcând cea mai mare creștere din 2008, pe fondul optimismului că pachetul de stimulente economice și...

Cumperi un apartament? Iată la ce să fii atent 

Decizia de a cumpăra un apartament este una majoră, cu efecte pe termen lung. Sunt atât de multe aspecte la care trebuie să te...

Primarul orașului Brezoi, pus sub control judiciar într-un dosar de corupție

Procurorii vâlceni au decis punerea sub control judiciar pentru 60 de zile a primarului din Brezoi, într-un dosar penal în care este cercetat împreună...
Ultima oră
Pe aceeași temă