15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecial"Finala Ligii I"

“Finala Ligii I”

FC Timişoara consideră meciul cu CFR Cluj adevărata finală a Ligii I la fotbal şi partida de care va depinde viitorul alb-violeţilor. Considerată o adevărată finală a Ligii I la fotbal, partida dintre Poli Timişoara şi CFR Cluj, care va avea loc luni, 19 aprilie, de la ora 20.30, pe Stadionul „Dan Păltinişanu”, a pus în alertă maximă atât jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei, cât şi autorităţile locale. Pentru prima dată de la preluarea echipei, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a anunţat că, dacă nu va câştiga acest meci, se aşteaptă să fie debarcat de patronul Marian Iancu, în timp ce edilii locali au avertizat că, pentru a mai primi bani de la bugetul local, obiectivele echipei vor fi altele decât o participare în cupele europene.

 

Pun presiune pe echipă

„O viitoare posibilă prelungire a colaborării dintre primărie şi Poli va fi făcută sub semnul schimbării unor puncte din contract. Acum contractul se referă doar la obligaţia participării într-o cupă europeană”, a precizat, ieri, viceprimarul Adrian Orza, cu referire directă la impunerea câştigării campionatului.

Aflat cu sabia deasupra capului, Sabău pare că dă înapoi şi a explicat că, dacă se găsesc soluţii mai bune, va pleca dacă nu câştigă meciul cu CFR Cluj. „Dăm prea puţin faţă de pretenţiile celor care investesc financiar şi sufleteşte în noi. Nu-i înţeleg pe jucătorii care spun că au o presiune prea mare pe umeri. Presiunea trebuie să existe mereu, aşa că o scuză ca asta nu există. Altfel, ar trebui să se apuce de o altă meserie. Nu va fi nici o problemă să las locul altcuiva”, a declarat Sabău.

Din cauza unei clauze contractuale de 200.000 de euro, boss-ul Marian Iancu continuă să spună că nu se pune problema schimbării lui Sabău. 

 

Avertisment de la fani

La presiunea din jurul acestui meci au contribuit şi fanii alb-violeţi, care au participat, marţi, în număr destul de mare la o întâlnire cu jucătorii echipei, aflaţi la antrenament, pentru a le reproşa prestaţiile din ultimele meciuri. „Eu cred că jucătorii noştri au înţeles ce înseamnă respectul pentru acest club”, a încercat preşedintele clubului, Gheorghe Chivorchian, să aplaneze conflictul latent dintre fani şi jucători.

Cele mai citite

Joe Biden a promulgat legea ce prevede pachetul de ajutor pentru Ucraina, Israel și Taiwan

Preşedintele american Joe Biden a promulgat miercuri proiectul lege foarte disputat, care prevede un nou ajutor în valoare de 95 de miliarde de dolari...

Pensiile în luna mai. S-a hotărât dacă vor fi plătite în avans

Guvernul României a decis să aprobe în avans plata pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale pentru luna mai 2024, conform informațiilor...

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...
Ultima oră
Pe aceeași temă