10.5 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăSpecialFiica și consiliera președintelui SUA, Ivanka Trump, va deveni angajată federală

Fiica și consiliera președintelui SUA, Ivanka Trump, va deveni angajată federală

Fiica președintelui Statelor Unite ale Americii, Ivanka Trump, consilieră a șefului Administrației Trump, a anunțat că urmează să devină angajată federală fără plată, la fel ca soțul său Jared Kushner, relatează AFP și Reuters, potrivit Agerpres.

"Am auzit îngrijorările unora privind rolul meu de consilier al președintelui (…) și sunt de acum angajată fără plată la Casa Albă, sub incidența acelorași reguli ca și ceilalți angajați federali", a anunțat ea într-un comunicat.

Casa Albă a salutat imediat acest demers al Ivankăi Trump "în rolul său, care nu are precedent, de primă fiică consilier al președintelui".

"Rolul Ivankăi de angajată neremunerată consolidează în continuare angajamentul nostru de etică și transparență", menționează textul. 

De la depunerea jurământului de către Donald Trump, la 20 ianuarie, Ivanka Trump, 35 de ani, este foarte prezentă în celebra ''West Wing'' ("Aripa de Vest"), epicentrul puterii executive americane. 

Cele mai citite

statuie de 1 milion de euro a lui Mihai Viteazul sau parcare supraetajată?

În orașul Zalău, un proiect de amploare a declanșat un adevărat val de controverse. Este vorba despre planul de a amplasa o statuie...

Persoane care vindeau droguri în București și Dâmbovița, reținuți de polițiști

Patru persoane care vindeau pe stradă droguri în Bucureşti şi Dâmboviţa au fost reţinute de poliţişti, la percheziţiile domiciliare fiind găsite diverse cantităţi de...
00:00:51

VIDEO. Biden speră la un acord de încetare a focului între Israel și Hamas, până la Ramadan

Președintele american Joe Biden a declarat vineri, 1 martie, că speră că va exista un acord de încetare a focului între Israel și gruparea...
Ultima oră
Pe aceeași temă