10.6 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialFiica lui Cher a cerut justiţiei americane să o declare bărbat

Fiica lui Cher a cerut justiţiei americane să o declare bărbat

Chastity Bono, fiica lui Cher, a cerut justiţiei americane să o declare bărbat şi ca numele ei să devină Chaz Bono, după ce a făcut o operaţie de schimbare de sex în toamna anului 2009, informează portalul tmz.com consultat de Mediafax.

TMZ.com a obţinut o copie a documentelor prezentate în faţa justiţiei americane de un medic chirurg care a declarat că a efectuat “o operaţie ireversibilă ce a avut scopul de a transforma caracteristicile sexuale ale lui Chaz Bono”, care a devenit astfel bărbat, deşi s-a născut femeie.

Potrivit acestui document, datat 23 septembrie 2009, această operaţie a fost efectuată de medicul Michael Brownstein.

Specificul acestei intervenţii chirurgicale nu a fost dezvăluit, însă medicul Brownstein a mărturisit că “Chaz Bono a încheiat ciclul de operaţii prin care şi-a schimbat sexul”.

Prin acest document, Chaz Bono cere justiţiei americane să declare oficial că este bărbat.

Cher, în vârstă de 63 de ani, mai are un fiu, Elijah Blue Allman, în vârstă de 32 de ani, din căsătoria cu Gregg Allman, membru al formaţiei Allman Brothers Band. Tatăl lui Chastity a fost primul soţ al lui Cher, regretatul Sonny Bono.

Chastity a anunţat public că este lesbiană în 1995. Ea a colaborat pentru scurt timp cu părinţii săi, în industria muzicală, a scris două cărţi – un volum de memorii şi un ghid despre cum să-ţi declari homosexualitatea – şi a lucrat ca purtătoare de cuvânt pentru asociaţia Gay & Lesbian Alliance Against Defamation, care a aplaudat decizia ei de a-şi schimba sexul.

Cele mai citite

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...
Ultima oră
Pe aceeași temă