19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFetita "disparuta" doua zile intr-un internet-cafe

Fetita „disparuta” doua zile intr-un internet-cafe

O fetita in varsta de 12 ani din municipiul Medias (judetul Sibiu), data disparuta, joi seara, s-a intors acasa dupa o zi, timp in care a stat intr-un club de internet din oras. Importante efective de politisti si jandarmi, rude ale copilului si voluntari care si-au oferit serviciile au fost angajati in ample operatiuni de cautare dupa ce familia fetei, a carei identitate nu a fost facuta publica, a anuntat disparitia acesteia.
Copilul plecase joi dimineata la scoala, a petrecut o vreme alaturi de colegii de clasa, iar dupa ore urma sa se intoarca acasa. Ea nu a mai ajuns, insa, la domiciliu, iar seara, dupa ce au cautat-o la toate familiile cunoscute, parintii fetei au decis sa-i anunte disparitia. In cursul noptii si apoi pe tot parcursul zilei de vineri, cautarile politistilor si ale rudelor copilului nu au dat nici un rezultat, iar familia acesteia era intr-o stare de tensiune tot mai accentuata.
Luand in serios posibilitatea ca fetei sa i se fi intamplat ceva rau, oamenii legii au incercat sa stabileasca programul acesteia, traseul urmat inspre scoala si eventualele locuri in care ea s-ar fi putut afla. Zadarnic, insa.
Vineri seara, insa, fetita s-a intors acasa ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. Toti cei implicati in cautarea ei au aflat cu aceasta ocazie ca adolescenta isi petrecuse ultimele doua zile alaturi de cativa prieteni intr-un club de internet din oras. Era singurul loc in care cercetasii ce incercau sa-i dea de urma nu ajunsesera in timpul zilei.
Ca sa evite asemenea intamplari pe viitor, comandantul Politiei Municipale Medias, inspectorul principal Lucian Munteanu, a recomandat patronilor de cluburi de internet sau sali de jocuri sa-i anunte pe oamenii legii despre cazurile in care minorii raman in sala pana la ore nepotrivite.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă