5.1 C
București
sâmbătă, 19 octombrie 2024
AcasăSpecial"Fente" politice la numirea sefului Directiei de Sport

„Fente” politice la numirea sefului Directiei de Sport

Numirea noului sef al Directiei Judetene pentru Sport (DJS) Cluj este pe cale sa provoace un cutremur politic in interiorul coalitiei locale de guvernare. Reprezentantii Partidului Conservator s-au saturat sa mai astepte punerea in practica a protocolului, asa ca au decis sa isi ia singuri functiile care li s-ar cuveni in urma negocierilor dintre partidele coalitiei.
Seful Agentiei Nationale pentru Sport, Florian Gheorghe, a venit la Cluj acum patru zile si l-a instalat in functie pe noul director al DJS, Corneliu Nut, reprezentant al conservatorilor. Numai ca aceasta numire s-a facut peste capul noului prefect, Alin Tise (PD), instalat in functie acum o saptamana.
Reprezentantul Guvernului in teritoriu ar fi trebuit sa isi dea avizul inainte de numirea propriu-zisa. Se pare ca nu a existat nici avizul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.
Noul prefect a spus ca va cere o evaluare a situatiei si ca nu va ezita sa atace in instanta de contencios-administrativ aceasta numire. De asemenea, el a cerut rapoarte din partea tuturor sefilor institutiilor deconcentrate, care vor fi evaluati de seful Prefecturii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă