19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024

Fecioara

Perioada pe care o analizam si care debuteaza cu weekendul din 23 iulie, Fecioarele sunt provocate sa parcurga o serie de situatii neprevazute, dar promitatoare sub aspect profesioanl. Acestea vin in urma unei calatorii, iar pentru ca sa se profite de avantajele care se intrevad nativii Fecioare trebuie sa faca o serie de planuri care sa functioneze ca alternative la realitati variate.

Nu va trece mult pana cand ele vor trebui sa fie puse in practica, in functie de circumstantele concrete care apar. Veti beneficia in aceasta perioada de o minte stralucitoare care sa va ajute sa duceti la indeplinire ceea ce ati inceput sau ceea ce vi se cere, dar trebuie sa nu pierdeti din vedere ca acum este la fel de important cea ce spuneti si cum spuneti. Cu alte cuvinte, Fecioarele nu sunt foarte atente la modul cum spun ceea ce vor sa se auda decat atunci cand au un interes expres.

In rest nu pun mare pret pe tonul care face muzica si deseori intra in conflict usor, ingreunandu-si situatia, tocmai atunci cand cu putina diplomatie si-ar putea face viata mult mai usoara. De asemenea in realizarea planurilor trebuie sa luati seama ca puteti conta pe o multime de oameni cu bune intentii, fie ca sunt colaboratori de la locul de munca, membri ai familiei, dar pot fi chiar si persoane de-a dreptul straine care sunt incantate de ceea ce puneti in practica acum.

In concluzie lucrarea pe care ati inceput-o se bucura de credibilitate si de tot sprijinul celor din jur, deci sunteti inspirati, ca nu degeaba va inconjurati de atatia aliati. De dvs. depinde cat de bine profitati de aceasta conjunctura favorabila.

Partenerul de viata are ceva sa va reproseze, este vorba poate de o oarecare discretie pe care o manifestati in public atunci cand ar trebui sa va mandriti, sa va afisati, sa va laudati cu omul de langa dvs. Fiti putin mai explicit atunci cand va exprimati sentimentele, sigur ca nu in asta consta atasamentul si iubirea, dar uneori este nevoie si de asa ceva. Iar daca partenerul simte asta inseamna ca pe undeva ati cam neglijat cu declaratiile, cu dovezile, acelea care linistesc pentru o vreme.

Intrati in posesia unui secret de care e bine sa va folositi cu precautie, se pare ca nu este dintr-o sursa chiar atat de sigura. Referitor la bani – faceti demersuri pentru un surplus, sub aspectul sanatatii se poate sa raciti putin.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă