21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFCM Târgu Mureş - Gaz Metan Mediaş 1-0. Bataie si cartonas rosu...

FCM Târgu Mureş – Gaz Metan Mediaş 1-0. Bataie si cartonas rosu dupa terminarea partidei

Meciul FCM Târgu Mureş – Gaz Metan Mediaş, din etapa a XXV-a a Ligii I, s-a încheiat cu incidente între jucători, în urma cărora jucătorul oaspeţilor Răzvan Avram a primit un cartonaş roşu, iar Zarko Markovici a fost luat cu ambulanţa, rănit la ultima fază de joc, potrivit Mediafax.

Incidentele au pornit de la ultima fază de joc, în care au fost implicaţi Ghionea (FCM Târgu Mureş) şi Zarko Markovici (Gaz Metan). Markovici a fost lovit la cap la această fază, sângerând. După fluierul final al partidei Markovici s-a repezit la Ghionea, reproşându-i faza din joc, ceea ce a dus la o încăierare între mai mulţi jucători.

Centralul Dragoş Istrate i-a acordat un cartonaş roşu fotbalistului Răzvan Avram.

După ce jucătorii s-au calmat, Markovici a fost scos cu targa de pe teren, cu capul bandajat, şi luat cu ambulanţa.

Formaţia FCM Târgu Mureş a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în primul meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost marcat de Astafei, în minutul 61.

1-0 Gool FCM Târgu Mureş MIN 61 Centrare a lui Bujor in fata portii, iar Astafei reia sub bara din 4 metri

Echipele de start

FCM Târgu Mureş: Albuţ – Vagner, Kiriţă, Cordoş, Sepsi, L. Szilagyi – Astafei, E. Nicu, Ilyeş (cpt.), Bumba – Subotici
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Gaz Metan: Pleşca – M. Ciucă, Sg. Muth, Z. Markovici, Vukadinovici, Buzean – C. Petre, Cr. Todea (cpt.), Issa Ba, Breeveld – Vitinho
Antrenor: Cristi Pustai

 

Formaţia FCM Târgu Mureş întâlneşte astăzi, de la ora 20:30, pe propriul teren, Gaz Metan Mediaş. Antrenorul lui FCM Târgu Mureş, Ioan Ovidiu Sabău, consideră că echipa sa va putea să învingă în partida de vineri seara.

„Venim după 5 reprize foarte bune şi o repriză modestă, sau mai bine zis 10 minute modeste la Cluj. Echipa îmi place cum arată ca joc, ca atitudine, implicare, jucătorii doresc să câştige. Şi la Cluj am jucat în terenul advers în prima repriză, din păcate însă au venit acele greşeli. Ceea ce îmi dă încredere este ambiţia şi dorinţa de victorie, felul cum respectă sarcinile de joc. Dacă vom reuşi să arătăm şi mâine aşa cum arătat în ultimele jocuri, vom putea câştiga cele 3 jocuri. Mai avem mult de muncă, pentru a ne salva, ” a declarat Ioan Ovidiu Sabău, informează site-ul oficial al FCM Târgu Mureş.

Partida din turul campionatului, pierdută de FCM cu 1-2 a dus la demisia lui Ioan Ovidiu Sabău. Jocul de vineri seară nu este însă considerat de antrenorul formaţiei noastre ca o răzbunare.

„Atunci am considerat că este o demisie de onoare. Nu am în vocabularul şi mintea mea răzbunarea. Au fost alte lucruri atunci. Eu mi-am asumat toată responsabilitatea. Pe mine mă interesează să câştig jocul, nu mă interesează nimic altceva. Întâlnim un adversar bun, care joacă cartea contraatacului, faţă de anul trecut când jucau pe combinaţii, tehnică, acum stau pe 2 linii, destul de închis cu jucători rapizi pe contraatac. Vor fi foarte motivaţi, deoarece au 28 de puncte, cu o victorie a noastră ne-am apropia la doar 1 punct. În tur, la Mediaş au fost şi probleme de arbitraj. Poate de aceea este o dorinţă în plus de a câştiga acest joc,” a declarat Sabău.

Pentru partida cu Gaz Metan Mediaş, Ioan Ovidiu Sabău nu poate conta pe Dan Matei şi Florin Dan, ambii suspendaţi.

Meciul FCM Târgu Mureş – Gaz Metan Mediaş se va disputa vineri seară, de la ora 20 :30, în direct la Digisport.

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescuhttp://razvan-voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă