20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFC Vaslui, doar egal acasa cu Otelul

FC Vaslui, doar egal acasa cu Otelul

FC Vaslui nu a reusit sa invinga pe Otelul Galati, partida de ieri seara incheindu-se 1-1, dupa ce runda trecuta elevii lui Marius Lacatus au pierdut pe terenul Stelei.
Infrangerea din Ghencea nu i-a suparat foarte tare pe suporterii Vasluiului. Fanii au umplut arena la meciul cu Otelul in asteptarea unei evolutii care sa faca uitat esecul cu Steaua. Insa Sirghi i-a redus repede la tacere pe suporterii gazdelor. Fundasul central al galatenilor a marcat in minutul 4 primul gol al intalnirii. Vasluiul a replicat rapid, dar fara rezultat pe tabela. Ocaziile la poarta lui Baotici s-au inmultit o data cu trecerea timpului, Gerlem, Farkas, Ghencev si Burdujan incercand vigilenta portarului advers. Presiunea vasluienilor s-a concretizat in minutul 39, in urma unei actiuni individuale. Gerlem a driblat tot ce i-a iesit in cale, a centrat in fata portii de unde Burdujan a indeplinit o simpla formalitate.

In repriza secunda, galatenii au revenit pe teren cu indicatii clare sa faca totul pentru a pastra rezultatul de egalitate de pe tabela inregistrat la pauza. Astfel, elevii lui Dorinel Munteanu s-au retras deliberat in propria jumatate, lasandu-i pe vasluieni sa controleze jocul la mijlocul terenului. Insa de fiecare data cand au avut ocazia au incercat sa loveasca pe contraatac. In ultimele zece minute, Marius Lacatus a fortat in ofensiva prin introducerea in teren a lui Jovanovic in locul lui Gencev. Dupa doar doua minute, Wesley a fost in doua randuri foarte aproape de a marca, de fiecare data opunandu-se in momentul sutului cate un fundas al oaspetilor. Partida s-a incheiat, asa cum era de asteptat, cu gazdele in atac, insa fara nici un efect pe tabela de marcaj, rezultatul fiind acelasi ca la pauza, 1-1.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă