19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFC Timisoara, spectacol doar acasa

FC Timisoara, spectacol doar acasa

FC Timisoara a oferit un spectacol pe placul suporterilor, veniti sa-i vada pe viu pe elevii lui Uhrin, la primul meci din acest sezon al Ligii I pe teren propriu. Banatenii au castigat cu 3-0 partida cu Pandurii. Gorjenii, desi reusesc rezultate surprinzatoare cu echipe care se lupta pentru castigarea campionatului, in ultimele trei meciuri nu au reusit acelasi lucru si in fata formatiei de pe "Bega". Mai mult, in aceste trei jocuri au primit noua goluri si au marcat doar doua.
Timisorenii s-au instalat inca din start in jumatatea adversa, dovedind inca o data ca pe teren propriu sunt greu de dominat si, mai ales, de invins. Primul gol al intalnirii a venit in minutul 22. Artiom Karamyan a executat un corner de pe partea stanga, iar inaltul Magera a punctat din nou pentru Timisoara, cu o lovitura de cap. Oltenii au impins jocul catre poarta lui Taborda, avand cateva momente bune, in care gazdele au reusit cu greu sa scoata mingea din propriul careu. Pe fondul jocului de laudat al oaspetilor, Artiom Karamyan a luat o actiune pe cont propriu pe centrul terenului, i-a transformat in jaloane pe adversari si l-a invins cu un sut plasat pe Mingote (‘41).

Repriza secunda s-a disputat in aceeasi maniera ca si prima, cu timisorenii la timona. Dupa alte doua ocazii importante ale gazdelor, acelasi Artiom Karamyan primeste sansa de a realiza dubla. In minutul 82, Goga este faultat in careu de Mingote, Coltescu acorda penalti, iar armeanul transforma cu siguranta. Timisorenii au terminat jocul in 10, din cauza ca Dorin Goga a fost eliminat in urma unui fault imprudent asupra portarului advers. "Sunt multumit de victorie, de faptul ca am inscris de doua ori, dar si de joc. E important ca avem patru puncte din doua jocuri si eu vreau inca trei de la Medias. Nu va fi usor acolo cu o echipa nou – promovata, dar incercam sa obtinem victoria", a spus Artiom Karamyan.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă