19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFC National, acuzat ca tergiverseaza cazul Shroj si Abiodun

FC National, acuzat ca tergiverseaza cazul Shroj si Abiodun

Comisia de Apel a FRF a amanat pentru joi decizia cu privire la litigiul dintre jucatorii Wayne Shroj si Abiodun Agunbiade si FC National. Impresarul fotbalistilor, Marcel Popescu, ne-a declarat ca clubul bancar nu doreste judecarea cazului, ci tergiversarea lui pentru ca jucatorii sa nu poata semna cu nici un alt club pana in iarna. „Se tergiverseaza un proces de la 1 iulie 2006. FC National nu doreste sa castige jucatorii, pentru ca sunt constienti ca asa ceva nu se mai poate. Jucatorii sunt liberi de contract de la 1 iulie, insa, daca ei nu se pot folosi de Shroj si Abiodun, incearca prin aceste apeluri sa lungeasca perioada de inactivitate a celor doi”, a precizat impresarul.
Comisia pentru Statutul Jucatorului i-a declarat liberi de contract pe Shroj si Abiodun saptamana trecuta, dupa ce cazul a fost intors spre rejudecare de catre Curtea de Arbitraj pentru Fotbal.
Desi cei doi fotbalisti se afla in litigiu cu FC National, Poli Timisoara i-a folosit in meciul pe care banatenii l-au castigat in Serbia cu 3-2, in fata celor de la Vojvodina Novi Sad.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă