24.2 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialFC Farul s-a facut de ras in fata ultimei clasate

FC Farul s-a facut de ras in fata ultimei clasate

» Echipa de pe litoral a fost invinsa sambata de Ramnicu Sarat, echipa de pe ultimul loc in Liga a II-a.
» Constantenii au resimtit din plin absentele a trei oameni de baza si au pierdut in fata unei echipe care in etapa precedenta incasase opt goluri de la Sportul Studentesc.
 
Inaintea partidei de la Ramnicu Sarat, din etapa a XIV-a a esalonului secund, jucatorii Farului anuntau ca nu este posibil sa nu se intoarca cu cele trei puncte. Imposibilul a fost facut posibil de gazdele meciului de sambata si, mai ales, de evolutia lamentabila a marinarilor. Ramnicu Sarat, echipa de pe ultimul loc in clasamentul seriei si formatia care nu a marcat decat doua goluri in precedentele 13 jocuri avea sa se impuna in fata echipei de pe litoral cu scorul de 1-0.
Unica reusita a partidei a venit in urma unei mari greseli a mult laudatului Sardescu, portar ce nu primise gol in precedentele patru jocuri. Acesta a respins defectuos sutul trimis de Sagna din lovitura libera, mingea a ajuns la Dragan, care a marcat astfel unicul gol al partidei. Desi faza golului s-a petrecut in minutul 37, "marinarii" au fost incapabili sa revina pe tabela. Este greu de inteles cum acest lucru a fost posibil in conditiile in care, in etapa precedenta, adversara constantenilor primise nici mai mult, nici mai putin de opt goluri.
Singura scuza ar fi aceea a absentelor, dar doua dintre acestea au fost la nivelul liniei defensive. Doar golgeterul Chico nu a putut juca in atacul Farului, restul jucatorilor fiind valizi. Nici tehnicianul Marius sumudica nu isi explica esecul. "Nici nu mai stiu ce sa zic. Am primit gol la o greseala a noastra, apoi parca mingea nu a vrut sa intre in poarta. Am dominat o echipa ce s-a aparat supranumeric, dar pana la urma aceasta nu este o scuza. E greu de explicat ce s-a intamplat, rezultatul ma lasa fara cuvinte", a declarat antrenorul Farului.

Reusita
Papp a marcat pentru nationala
Fundasul Farului, Paul Papp, a reusit sa marcheze la prima sa aparitie in tricoul primei reprezentative de tineret. Daca "marinarii" s-au chinuit si nici macar nu au reusit sa puncteze in poarta celor de la Ramnicu Sarat, Papp a punctat in poarta Letoniei, intr-un meci ce a contat pentru preliminariile Campionatului European din 2012. Printre tricolori s-a aflat si Alexandru Matel, insa acesta nu a evoluat nici un minut pentru echipa pregatita de Emil Sandoi.

Cele mai citite

Fonduri suplimentare pentru familiile tinere: Programul FamilyStart primește 45 milioane de lei în plus

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a anunțat o suplimentare de 45 milioane de lei pentru programul guvernamental FamilyStart, destinat sprijinirii familiilor tinere...

Suceava: O femeie a fost strivită de un copac tăiat de angajații Primăriei

Incident şocant la Suceava: o angajată DGASPC a ajuns la spital cu fracturi la picioare şi lovituri la cap, după ce un copac tăiat...

Rawhi Mushtaha, șeful guvernului Hamas din Gaza, a fost ucis de Israel

Șeful guvernului Hamas din Gaza a fost ucis, a afirmat armata israeliană, potrivit Sky News. Rawhi Mushtaha a fost „eliminat” alături de înalții oficiali de...
Ultima oră
Pe aceeași temă