21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialFarul şi-a testat jucătorii

Farul şi-a testat jucătorii

Tehnicianul Viorel Tănase a luat cunoştinţă de calităţile jucătorilor pe care îi are la dispoziţie într-o partidă şcoală disputată pe arena centrală.

Prima săptămână de antrenamente intense la FC Farul s-a încheiat cu o partidă şcoală disputată pe arena din Primăverii. Tehnicianul Viorel Tănase a împărţit lotul în două echipe care au disputat un joc al cărui principal scop a fost acela de a testa calităţile jucătorilor, în principal cei sosiţi în probe. Antrenorul s-a declarat mulţumit de atitudinea fotbaliştilor săi, dar a arătat o oarecare doză de nemulţumire în privinţa unor fotbalişti care se află la Constanţa pentru a fi cooptaţi în lot. „Pe cei mai mulţi dintre jucători îi ştiam.

Am vrut să-i văd şi pe noii-veniţi, care nu m-au impresionat toţi. Mai au însă timp şi săptămâna viitoare să-şi demonstreze calităţile şi să arate că merită să joace la FC Farul. În rest, majoritatea jucătorilor m-au mulţumit pentru efortul depus şi pentru cum au pus în practică ce am vorbit în scurtul timp de când sunt la echipă. ­Le-am dat nişte sarcini şi am vrut să văd cum le respectă. În rest e prematur să vorbim, dar cei care sunt sub valoarea lotului vă spun de pe acum că nu vor sta. Când am venit la Farul am spus că voi pune accent pe calitate şi nu pe cantitate şi aşa voi face. Indiferent că voi rămâne cu 20, 18 sau 16 jucători”, a declarat antrenorul Farului la finalul partidei încheiate cu scorul de 3-2 (Ousmane Gueye – 2, Stăncioiu / Husein, R. Neagoe – 1).

Remarcatul jocului a fost ata­cantul senegalez Ousmane Gueye, fratele mult mai celebrului Mansour Gueye de la Politehnica Timişoara. În vârstă de 17 ani, vârful de atac a reuşit să marcheze două dintre cele trei goluri ale echipei în care a evoluat.  


Curcă, tot mai aproape de Farul

 Tehnicianul Viorel Tănase a ­declarat că se poartă tratative intense pentru aducerea mai multor jucători. Printre aceştia, portarul George Curcă, care este deja aşteptat pe litoral. „FC Farul şi Dinamo au discutat îndelung despre revenirea lui George la Constanţa şi am aflat că el şi-a dat OK-ul. Acum îl aştept la ­antrenament. Până nu îl văd la stadion, nu pot fi sigur. Avem ­nevoie de Curcă, de Todoran sau de orice jucător cu experienţă, dar important e să vină şi cu ­sufletul, pentru că, dacă nu e aşa, şi cineva vine doar cu ­numele, fără a da randament, e logic că nu va juca”, a spus ­Viorel Tănase.

 

17 ani are Ousmane Gueye, atacantul senegalez aflat în probe la Farul şi care a marcat două goluri în meciul de sâmbătă.

Cele mai citite

Suceava: ISU intervine pentru salvarea unui bărbat surprins de un mal de pământ

Un bărbat a fost surprins de un mal de pământ în timp ce săpa o fântână, în localitatea Călugăreni, comuna Adâncata, au anunţat reprezentanţii...

Donald Trump amenință să acționeze Google în instanță, acuzând favorizarea candidatei democrate Kamala Harris

Fostul președinte american Donald Trump a avertizat că, dacă va ajunge din nou la Casa Albă, va da în judecată Google, acuzând gigantul tehnologic...

Orice Geoană-și are nașul

Printre  atâtea știri care te fac să-ți plângi de milă, iată și una care dă speranțe. Un tânăr, David Leonard Bularca, născut în 2002, alege...
Ultima oră
Pe aceeași temă