9.9 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSpecialFarul s-a reunit pentru noul sezon

Farul s-a reunit pentru noul sezon

» In ciuda dificultatilor de toate felurile cu care se confrunta, echipa de pe litoral s-a reunit ieri pentru noul sezon competitional.

» Tehnicienii constanteni nu vor mai conta pe marea parte a jucatorilor de calitate pe care i-au avut la dispozitie sezonul trecut.
 
Startul ligii secunde la fotbal este programat pe data de 15 august. Pana atunci, Farul trebuie sa gaseasca solutii administrative pentru iesirea din criza si, totodata, sa faca rost de un lot de jucatori capabili sa mentina echipa pe linia de plutire. Ieri, Farul s-a reunit si este gata de drum. Momentan, jucatorii prezenti nu au efectuat decat vizita medicala, programul de pregatire urmand a incepe de luni. La intalnirea de ieri au fost prezenti Curca, Nanu, Matel, Larie, Florea, Pantelie, Rusmir, Dobre, Tibor Moldovan, Patrascu, Otvos, Fatai, Pacuraru, Chico, Vlas, Soare si Barbu. Acestia au facut parte din lotul cu care Farul a retrogradat sezonul trecut. Lor li s-au alaturat si Henry, Calagi, Bubuleandra, Taralunga, Drbac, Armando, Calin, Iovanescu si Uche, jucatori cooptati la lotul mare de la echipa secunda.

 

Dupa cum se vede, fata de sezonul trecut, mai multi jucatori de valoare nu mai fac parte din lotul constantean. Gerlem a fost transferat la Vaslui, Alibec este aproape de Inter iar Voiculet si Bacila au fost transferati si ei la nou-promovata International Curtea de Arges. Tehnicianul Cristian Camui, inca nesigur de pozitia sa in cadrul clubului, a declarat: "Acestia sunt jucatorii pe care ii avem la dispozitie si cu ei vom aborda noua editie de campionat. Este posibil sa mai aiba loc ceva transferuri, dar nimic important. Poate vor mai pleca doi sau trei jucatori, dar in mare, lotul va ramane acesta".

Semnal de alarma din partea suporterilor
Daca la nivel de conducere inca se negociaza, Bosanceanu incercand sa vanda echipa omului de afaceri bucurestean Giani Nedelcu, suporterii s-au gandit ca pot sensibiliza orasul pentru salvarea echipei. Astfel, acestia, in numar de aproximativ 100, au organizat un mars ce s-a intins de la Stadionul "Farul" pana la Sala Sporturilor. Suporterii s-au adunat ieri in fata tribunei oficiale, unde au scandat lozinci de sustinere a echipei. Ei au tras, totodata, un semnal de alarma, cerand autoritatilor locale sa se implice in salvarea formatiei, reprezentativa pentru oras.

Cele mai citite

Date ANOFM. Care era numărul șomerilor din România la sfârșitul lunii ianuarie

Rata şomajului înregistrat la nivel naţional a fost, în ianuarie 2024, de 2,98%, mai mică decât cea din luna ianuarie a anului 2023 cu...

Profitul în fața siguranței vieții umane

De dragul profitului, dezvoltatorii imobiliari ignoră legile și expun clienții pericolelor mortale. În ciuda avertismentelor, instituțiile rămân pasive, iar specialiștii avertizează asupra unui...

Ciucă, vizită oficială în Chișinău

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, se va afla, astăzi, într-o vizită oficială la Chişinău, capitala Republicii Moldova.Vizita debutează cu o întâlnire cu preşedintele Parlamentului Republicii...
Ultima oră
Pe aceeași temă