14.3 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialFarul mai joacă doar pentru onoare

Farul mai joacă doar pentru onoare

Şansele la promovare au devenit infime, iar echipa de pe litoral nu se mai poate gândi decât la refacerea imaginii, şifonată după ultimele evoluţii. FC Farul începe deja să îşi facă planuri pentru un nou sezon în eşalonul secund. Constănţenii mai au şanse foarte mici la promovare şi, jocul prestat în acest an face ca şi acestea să fie aproape imposibil de fructificat. Jocul cu Săgeata Stejaru din etapa trecută a fost reprezentaţia care a pus capăt speranţelor marinarilor la promovare, aceştia fiind şi ei conştienţi de imposibilitatea atingerii obiectivului.

Echipa de pe litoral mai are de jucat nouă partide în acest sezon, toate aceste jocuri urmând a fi folosite pentru a pregăti sezonul următor. Directorul tehnic al marinarilor, Denis Şerban, a declarat că de acum vor interveni modificări la echipă şi doar cei care vor merita să joace vor îmbrăca tricoul alb-albastru. „S-a terminat cu numele şi cu selecţia pe baza trecutului jucătorilor. O luăm de la zero. Cine se pregăteşte mai bine, cine arată la antrenamente că doreşte cu adevărat să joace pentru Farul şi să facă rezultate, acela va intra în teren”, a declarat directorul tehnic al echipei constănţene, Denis Şerban.

A pierdut respectul suporterilor

Farul a pierdut în acest sezon promovarea, spectatorii, care vin în număr din ce în ce mai mic la meciuri, şi, pentru unii jucători, respectul câştigat în meciurile disputate în primul eşalon. Marinarii sunt hotărâţi să recâştige toate aceste lucruri şi să meargă înainte sperând ca sezonul viitor să fie unul mai reuşit.

„Nu ne mai rămâne de făcut altceva decât să încercăm să câştigăm fiecare meci în parte. Acum nu ne mai gândim la locurile din clasament şi la obiectiv, trebuie să jucăm pentru noi, să demonstrăm că totuşi ce s-a întâmplat până acum a fost un accident. Este adevărat, cam târziu, dar noi nu ne-am dorit niciodată să ajungem în această situaţie”, a declarat Vasilică Cristocea, unul dintre cei mai cunoscuţi jucători ai echipei de pe litoral. 

Farul întâlneşte Botoşaniul

Fără a mai avea mari gânduri la promovare, gruparea de la malul mării întâlneşte azi pe FC Botoşani, în cadrul etapei cu numărul 25. Constănţenii au în sfârşit ocazia de a câştiga o partidă, adversara de azi fiind o echipă fără pretenţii, doar locul 13 în ierarhia competiţiei. Meciul se dispută pe Stadionul „Farul”, cu începere de la ora 17.00. Şi la acest meci tehnicienii constănţeni au serioase probleme de efectiv, Păcuraru, Henry, Mendy, Teekloh, dar şi Matei fiind indisponibili.

1 este numărul partidelor câştigate de FC Farul din cele şapte discutate în actualul retur al Ligii a II-a.

Cele mai citite

Roșul controversat primit de Bruno Fernandes a fost anulat! Portughezul e eligibil pentru următoarele partide

Decizia Federației Engleze de Fotbal de a-l suspenda pe Bruno Fernandes pentru trei meciuri a fost anulată, căpitanul lui Manchester United având acum dreptul...

Ce promisiuni face Marcel Ciolacu pentru cota TVA în 2025

Marcel Ciolacu afirmă că nu va modifica cotele TVA din prezent, după alegeri. Și taxa pe valoare adăugată la alimente va rămâne tot la...

Matheus Nunes, jucătorul lui Manchester City, arestat în Madrid pentru furt

Pe 8 septembrie 2024, Matheus Nunes, mijlocașul portughez al lui Manchester City, a fost arestat în Madrid după un incident într-un club de noapte. Fotbalistul...
Ultima oră
Pe aceeași temă