23.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialFarul, cu un pas in divizia B

Farul, cu un pas in divizia B

» FC Farul a pierdut si la Bistrita si se indreapta vertiginos spre esalonul secund.

» Desi a stat pe banca, Ion Marin nu s-a implicat si a anuntat ca la meciul urmator nu va mai fi antrenorul Farului.

Desi suntem la inceputul lunii aprilie, partida dintre Gloria Bistrita si FC Farul s-a disputat pe o caldura insuportabila. Arbitrul partidei a fost nevoit chiar sa intrerupa partida pentru o pauza de hidratare. Aceasta caldura, precum si incompetenta celor doua formatii au facut din jocul de marti unul din cele mai slabe vazute in acest sezon. Gazdele au reusit sa se impuna cu scorul de 1-0, gol marcat din penalti, si astfel sa trimita echipa de pe litoral cu un pas mai aproape de esalonul secund.
Constantenii se afla la al cincilea joc consecutiv fara punct si pentru ei urmeaza o serie de jocuri extrem de dificile. Echipa de pe litoral va intalni in ordine principalele forte ale campionatului si este greu de crezut ca in aceste partide marinarii vor reusi sa obtina ceea ce nu au fost in stare sa obtina in partidele cu echipele contracandidate la evitarea retrogradarii.

 

La meciul pierdut cu Gloria Bistrita, cel care a condus echipa de pe banca a fost secundul Cristian Camui, desi acolo se afla si principalul Ion Marin. Acesta din urma a anuntat ca va renunta la banca marinarilor inca de la meciul cu Poli Iasi, dar a spus ca mai sta pe banca si la urmatoarele doua jocuri.
A stat la cel cu Bistrita dar pentru cel de vineri cu Steaua a anuntat deja ca nu va mai fi prezent. Astfel, constantenii nici macar nu au o vaga idee cine ii va conduce la meciul cu echipa din Ghencea. Cel mai probabil, cel care se va afla pe banca tehnica a echipei va fi tot secundul Camui.

» Munteanu, dorit pe banca
Cel mai vehiculat nume pentru banca tehnica a constantenilor este cel al lui Dorinel Munteanu. Cel mai selectionat jucator roman la echipa nationala are insa o problema. Acesta a mai antrenat o echipa din prima liga in acest sezon si, conform regulamentului, acesta nu are dreptul de a mai antrena o alta echipa. Alte doua nume care sunt vehiculate pentru banca marinarilor sunt cele ale lui Viorel Hizo si Eugen Neagoe. Cei doi se afla insa in aceeasi situatie ca Dorinel Munteanu. Astfel, putin probabil ca pana la jocul cu Steaua Farul sa aiba pe banca un nou tehnician.

Cele mai citite

Florin Tănase avertizează adversarele din Europa League: „Nu vor avea un meci ușor cu noi”

FCSB a învins PAOK cu 1-0 în Grecia, în cadrul etapei a doua din faza ligii Europa League, și speră la calificarea în primăvara...

Autorul, scenaristul şi regizorul francez Michel Blanc a murit la vârsta de 72 de ani

Michel Blanc, cunoscut actor, scenarist și regizor francez, a murit la vârsta de 72 de ani în urma unui infarct. Michel Blanc s-a stins din...

Florin Tănase avertizează adversarele din Europa League: „Nu vor avea un meci ușor cu noi”

FCSB a învins PAOK cu 1-0 în Grecia, în cadrul etapei a doua din faza ligii Europa League, și speră la calificarea în primăvara...
Ultima oră
Pe aceeași temă