19.7 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialFarul cauta al treilea succes

Farul cauta al treilea succes

Constantenii joaca azi impotriva Petrolului, o restanta din cadrul etapei a IV-a.

Cu doua victorii consecutive, moralul jucatorilor echipei de pe litoral s-a mai ridicat un pic. Urmeaza insa o partida extrem de importanta, impotriva uneia dintre principalele contracandidate la promovare, Petrolul Ploiesti. Din cauza suporterilor care au intrat pe teren la meciul cu Victoria Branesti, gruparea constanteana este nevoita sa dispute meciul cu Petrolul "in deplasare". Jocul se disputa la Stejaru, cu incepere de la ora 17.00. Farul avea posibilitatea de a evolua pe propria arena, insa fara spectatori, dar acest lucru nu a fost pe placul antrenorului Marius sumudica. "Fotbalul nu are rost fara spectatori. Este adevarat ca la stadion nu vin multi suporteri, dar macar nu sunt tribunele goale. Am preferat sa jucam la Stejaru pentru a avea spectatori care sa ne sustina", a explicat sumudica decizia de a juca in afara Constantei.

 

In alta ordine de idei, antrenorul echipei de pe litoral se asteapta la un meci greu cu Petrolul, dar spune ca echipa sa este capabila de un nou succes. "Petrolul este o echipa redutabila, mereu s-a batut la promovare. Cu siguranta nu ne asteapta un meci usor, dar pentru noi toate partidele sunt dificile pentru ca suntem echipa de batut. Avem insa resurse sa obtinem al treilea succes sonsecutiv si sper din suflet sa se intample asa", a spus sumudica.
Daca se impune in meciul de azi, echipa de pe litoral are posibilitatea de a urca in apropierea podiumului, la sase puncte de prima pozitie ocupata de surpriza Victoria Branesti.

Cele mai citite

8 motive pentru care merită să îți instalezi panouri fotovoltaice în 2024

Locuiești la casă și te gândești la variante prin care poți reduce costurile la utilități? Într-adevăr, cheltuielile lunare ale celor care stau la casă...

„Transilvanian Ninja” – Motivul pentru care Cornel Palade și Diana Matei s-au antrenat timp de o lună cu un sensei

Actorul Alin Panc se reîntâlnește cu prietenul și colegul său, Vărul Săndel, pentru a aduce pe marele ecran o nouă producție plină de umor...

Fată de 11 ani exploatată sexual. A fost racolată de un adolescent prin metoda „loverboy“

Un adolescent de 16 ani, o femeie de 33 de ani şi un bărbat de 62 de ani sunt cercetaţi de procurorii DIICOT Neamţ,...
Ultima oră
Pe aceeași temă