22.2 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialFanii lui Poli nu-l mai vor pe Marian Iancu

Fanii lui Poli nu-l mai vor pe Marian Iancu

Suporterii echipei timişorene de fotbal sunt de părere că un viitor tot cu omul de afaceri la conducerea echipei nu va aduce nimic bun.

 

Termenul limită pentru depunerea actelor de licenţă pentru sezonul următor de Liga I, 31 martie, se apropie cu paşi repezi, iar situaţia Politehnicii Timişoara rămâne la fel de tulbure. Negocierile între autorităţile publice şi patronul echipei, Marian Iancu, sunt tot în impas, iar suporterii sunt cei care suferă cel mai mult.

Aceştia consideră că un viitor al echipei cu Marian Iancu nu mai e posibil, în condiţiile în care sunt convinşi că omul de la Balkan Petroleum nu va mai investi în echipă. În acelaşi timp, din cauza tensiunilor dintre Iancu şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, Poli ar avea o situaţie tot mai dificilă. „Prima modalitate ar fi ca Poli să fie preluată integral de către autorităţile locale, iar a doua variantă este ca Marian Iancu să rămână la echipă, iar Consiliul Local să asigure bonusuri în funcţie de performanţă, însă Iancu nu va fi de acord cu această ultimă variantă.

Mai ales că, dacă el va mai rămâne la Poli, iar Sandu la FRF, Poli nu va avea performanţe. Mă şi mir cum am obţinut două locuri doi şi am jucat două finale de cupă”, a declarat unul dintre liderii fanilor timişoreni, Bogdan Herzog. 

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Companiile din construcții se confruntă cu deficit de personal și volume mai mici de lucrări

Companiile care activează în domeniul construcțiilor și-au încetinit creșterea, după ce estimările de la începutul anului au fost date peste cap de modificările venite...

Adolescentă la volan urmărită de poliție pe străzile din București. A avariat cinci mașini

O tânără de 17 ani a fost urmărită în trafic de polițiști pe străzile din București. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 3 dimineața,...

Alertă la FCSB! Ngezana s-a accidentat și va lipsi o lună

Fundașul central al echipei FCSB, Siyabonga Ngezana, va fi indisponibil pentru o perioadă mai lungă din cauza unei accidentări suferite la antrenament, cu posibilitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă