5.5 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSpecialFanii lui Poli acţionează pentru salvarea echipei

Fanii lui Poli acţionează pentru salvarea echipei

Situaţia Politehnicii Timişoara a ajuns una disperată după negocierile eşuate între finanţatorul Marian Iancu şi autorităţile locale şi judeţene şi nimeni nu ştie când, cum şi dacă va fi rezolvată problema viitorului fotbalului timişorean. Cei care încearcă să dea, acum, o mână de ajutor la salvarea echipei sunt suporterii, care au început să împânzească oraşul cu afişe prin care cheamă lumea să umple stadionul “Dan Păltinişanu” miercuri, la derby-ul seriei cu Gloria Bistriţa, dar şi sâmbătă, la partida cu Unirea Alba Iulia.

“Haideţi la meci!”

Galeria bănăţenilor pregăteşte o coregrafie specială pentru întâlnirea cu bistriţenii, decisivă pentru ocuparea primului loc la finalul acestui sezon. Acest meci este lipsit de importanţă, însă, în lupta pentru promovare, în condiţiile în care nimeni nu s-a înghesuit să plătească datoriile de aproape două milioane de euro ale alb-violeţilor. “A venit momentul să o ajutaţi pe Poli. Haideţi să împânzim cu afişe şi fluturaşi tot oraşul şi să aducem lumea la stadion”, sună unul dintre mesajele reprezentanţilor galeriei bănăţene. Meciul cu Gloria Bistriţa va începe la ora 19:00, iar biletele s-au pus de luni în vânzare şi costă între 8 lei şi 200 de lei.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Până la Silicon Valley, se surpă Dorobanțiul și avem Valea Silicoanelo aici la noi

Ilustrație: Marian Avramescu Până când o să ne ducă președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, călare pe porcul care zboară, spre Statele...

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...
Ultima oră
Pe aceeași temă