18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialFanii lui Dinamo: Echipa joacă pentru agenţiile de pariuri!

Fanii lui Dinamo: Echipa joacă pentru agenţiile de pariuri!

Suporterii lui Dinamo au răbufnit la capătul partidei cu FC Vaslui, pierdută de „câini” cu scorul de 1-2, şi îşi acuză favoriţii de blat. Mai mult, fanii susţin că preşedintele executiv, Cristi Borcea, „face jocurile” agenţiilor de pariuri.

Într-un articol publicat pe site-ul suporterilor, Dinamomania, monitorizat de ziare.com, fanii îl fac praf pe Cristi Borcea, considerându-l pe şeful de la Dinamo drept principalul vinovat.

„Duminică 19 Septembrie, Stadion Dinamo. În tribună 2000 de fraieri care încă mai cred că fotbalul în România se joacă pe bune, mai ales la echipă de care Borcea îşi bate joc numită Dinamo. Oponent: SC Vaslui, o echipă de chifle cu un antrenor pe cracă. La oficială meşterul Borcea, revenit de urgenţă din America, unde are afaceri de om extrem de important domle, tremură”, se arată în articolul citat, care continuă într-o notă incredibilă, fanii acuzându-i pe unii jucători, printre care se număra N’Doye, Moţi, Mărgăritescu sau Adrian Cristea, că au „trântit” meciul!

„Este minutul 90 şi Dinamo are un penalty care riscă să îi strice pariurile. Execută N’Doye. Uf, uşurare, omul e „valabil”. Bară. Mamă ce „spectaculos”. Borcea răsufla uşurat apoi schimbă mimică feţei instantaneu devenind „nemulţumit”. Va merge în vestiar să certe jucătorii şi antrenorii care, nu-i aşa, sunt responsabili pentru rezultate. Bani ? Forget it, omul s-a americanizat de atâtea afaceri, până nu câştigaţi campionatul luaţi ciu-ciu. Uy ce bine pică, chiar nu avea de gând să scoată moloz din buzunar să plătească, căci, vorba aia, luând nu dând ajungi mare milionar care te spargi în flatulaţii şi îţi plimbi copiii în „corporate jet”.

Cred că meciul de aseară a pus un mare capac. Cine mai credea că Dinamo va fi o echipă serioasă şi anul acesta a fost decepţionat definitiv. E clar, deşi avem lot şi antrenor suficienţi pentru a sparge pe toţi, desele veniri are lui Borcea în România încurcă serios lucrurile. Uitaţi-va simplu la rezultate: primele cinci etape, cu Borcea la Miami, au însemnat 4 victorii şi un egal, procentaj 87%. Revenirea lui Borcea a însemnat dezastrul şi coborârea la 58%, meciuri trântite acasă cu neruşinare tipică clanului „Becali şi prietenii”, ceartă, nervi, dezbinare şi rahat. Căci nu va închipuiţi că domnul respectabil din conducerea lui Dinamo va aranjă cu toţi jucătorii un meci ! Nooo, nici vorba, câţiva oameni strategici sunt suficienţi şi costă mult mai puţin. Aseară (şi nu numai) aceştia s-au numit Moţi şi N’Doye, aceştia sunt cu siguranţă. Pe lista suspecţilor însă se mai află şi Mărgăritescu, Curcă şi Ad. Cristea şi probabil alţii. Jucătorii în vestiar ştiu acest lucru, antrenorul la fel, ceartă e inevitabilă. NU AI CUM SĂ FACI TREABĂ ÎN HALUL ACESTA !!! CUM SĂ NU ÎŢI DOREŞTI SĂ PLECI ORIUNDE, CHIAR ŞI ÎN DIVIZIA B DIN GERMANIA, DOAR SĂ SCAPI DE ACEASTĂ MOCIRLĂ ???”

 

„Ultrasii” i-au cerut apoi lui Borcea să renunţe la acţiunile deţinute la echipă, ameninţând cu proteste fără precedent în caz contrar.

„Încheiem cerându-i dl. Borcea să cedeze acţiunile lui la Dinamo oamenilor care chiar au de gând să facă ceva constructiv cu echipă. În halul asta nu mai merge şi în nici un caz nu poate continuă. Dinamoviştii vor explodă în curând şi lucrurile nu vor fi prea frumoase.”

Finalul articolului este incredibil, fanii transmiţându-i antrenorului Ioan Andone că nu vor mai veni la meciuri din cauza blaturilor pe care Dinamo le face în beneficiul agenţiilor de pariuri şi al conducătorilor clubului.

„Nu venim la stadion din cauza meciurilor că cel de aseară, nu are rost să ne pierdem timpul să fim pioni în jocurile de culise ale lui Borcea, nu are rost să susţinem o echipă care joacă fotbal pentru agenţiile de pariuri şi pentru mafioţii care regizează din culise pentru a-şi umple buzunarele nesatule. Desigur, dacă meciurile ar fi fost că cele cu Hajduk acasă, sau cel cu Rapid, nu am fi avut nevoie de absolut nici un brânci de la spate, am fi umplut tribunele care stau să se dărâme la refuz. Din păcate avem minte şi ne dăm seamă ce se întâmplă.”

Luni este o zi importantă la Dinamo, şefii echipei anunţând o şedinţa extraordinară la care va participă şi antrenorul Ioan Andone şi în care se va încerca găsirea unor soluţii de a scoate echipă din criză.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă