21 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialFamiliile minerilor morţi în explozie au mers la morga Spitalului de Urgenţă...

Familiile minerilor morţi în explozie au mers la morga Spitalului de Urgenţă din Petroşani

Familiile şi colegii minerilor care au murit, sâmbătă, în explozia care a avut loc la Mina Uricani au mers, duminică dimineaţa, la morga Spitalului de Urgenţă din Petroşani pentru a lua trupurile neînsufleţite ale ortacilor, potrivit Mediafax.

Familiile şi colegii minerilor morţi au mers la Morga Spitalului de Urgenţă din Petroşani, unde sunt depuse trupurile acestora.

Colegii minerilor aşteaptă în curtea spitalului să fie chemaţi pentru a lua corpurile neînsufleţile ale ortacilor.

Potrivit liderilor de sindicat ai minerilor din Valea Jiului, sicriele vor fi duse la domiciliile victimelor, respectiv în localităţile Uricani şi Lupeni.

La ora transmiterii acestei ştiri, ministrul Economiei, Ion Ariton, prefectul de Hunedoara, Attila Dezsi, reprezentanţii comisiei de anchetă, precum şi sindicaliştii din Valea Jiului se află la sediul Companiei Naţionale a Huilei din Petroşani, pentru a analiza situaţia de la Mina Uricani.

Totodată, ministrul Economiei, Ion Ariton, care a ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Uricani, urmează să se întâlnească cu familiile celor cinci mineri care au murit în explozie.

Pe de altă parte, Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a solicitat urgentarea anchetei pentru a se stabili cât mai repede cauzele care au provocat explozia.

Cele mai citite

Crimă urmată de sinucidere într-o comună din județul Vâlcea

O crimă tragică a avut loc în localitatea Păușești-Măglași, județul Vâlcea, unde un bărbat de 39 de ani și-a ucis cu brutalitate cumnata. Incidentul...

Sfârșit tragic pentru o tânără absolventă de Medicină. A murit într-un accident rutier

Sfârșit tragic pentru o absolventă de Medicină, care și-a pierdut viața într-un accident rutier din Bistrița-Năsăud. Tânăra se afla ca pasageră pe o motocicletă...

Polul prospețimii: Orașul european care domină la capitolul aer curat

Agenția Europeană a Mediului a făcut o clasificare a orașelor cu cel mai curat aer, dar și a zonelor cu cele mai multe probleme...
Ultima oră
Pe aceeași temă