14.5 C
Bucureศ™ti
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialFamilie moartฤƒ รฎntr-un accident. ลžoferul avea 1,65 gr/l alcool pur รฎn sรขnge

Familie moartฤƒ รฎntr-un accident. ลžoferul avea 1,65 gr/l alcool pur รฎn sรขnge

O familie formatฤƒ din ลŸase persoane, între care trei copii, a murit, duminicฤƒ searฤƒ, dupฤƒ ce maลŸina în care se aflau a cฤƒzut de pe un pod. Potrivit Inspectoratului de Poliลฃie al Judeลฃului Constanลฃa, accidentul a avut loc la ora 17.15, pe DN 22C, pe porลฃiunea cuprinsฤƒ între Cernavodฤƒ ลŸi ลžtefan cel Mare, la kilometrul 3+500 metri, pe un pod rutier.

„Din cauza neatenลฃiei în conducere, ลŸoferul a pฤƒrฤƒsit partea carosabilฤƒ cฤƒtre dreapta sensului sฤƒu de mers, a intrat în coliziune cu balustrada de protecลฃie ลŸi a cฤƒzut de pe pod în apฤƒ”, spun poliลฃiลŸtii. În autoturismul de teren se aflau ลŸase persoane, doi bฤƒrbaลฃi, o femeie ลŸi trei copii cu vârsta de pânฤƒ în zece ani.

La faลฃa locului au ajuns mai multe ambulanลฃe ลŸi echipaje SMURD, precum ลŸi o echipฤƒ de scafandri de la Inspectoratul pentru Situaลฃii de Urgenลฃฤƒ (ISU) „Dobrogea”. Dupฤƒ aproximativ patru ore s-a reuลŸit scoaterea autoturismului din apฤƒ, care avea o adâncime de aproximativ ลŸapte metri, maลŸina fiind ridicatฤƒ cu o macara a unui agent economic din Cernavodฤƒ. Când maลŸina a fost scoasฤƒ din apฤƒ, tupul ลŸoferului era strฤƒpuns de bucata de parapet ruptฤƒ. În spate se aflau trei persoane, iar fetiลฃa de 5 ani a fost gฤƒsitฤƒ în portbagaj, fie pentru cฤƒ a încercat sฤƒ iasฤƒ din maลŸinฤƒ, fie pentru cฤƒ a fost aruncatฤƒ acolo în urma impactului.

În autoturism au fost gฤƒsite trupurile a cinci persoane: ลŸoferul, Memet Vadet, de 44 de ani, Ibraim Memet, de 18 ani, ลŸi Izabela Memet, de 24 de ani, copiii sฤƒi, precum ลŸi nepoลฃii acestuia, Mazira MemiลŸ, de cinci ani, ลŸi Andrei CocoลŸ, de 10 ani. Rudele familiei le-au spus poliลฃiลŸtilor cฤƒ în maลŸinฤƒ s-ar fi aflat încฤƒ un copil, de nouฤƒ ani. Scafandrii de la Inspectoratul pentru Situaลฃii de Urgenลฃฤƒ Dobrogea au ajuns ieri la faลฃa locului ลŸi au gฤƒsit cadavrul dupฤƒ câteva ore. Cel mai probabil acesta a cฤƒzut printr-un geam în momentul când a fost ridicatฤƒ maลŸina.

Din primele informaลฃii, se pare cฤƒ ลŸoferul nu poseda permis de conducere emis de Poliลฃia Românฤƒ. Acesta a mai fost depistat în trafic, conducând fฤƒrฤƒ carnet ลŸi sub influenลฃa bฤƒuturilor alcoolice, în anul 2008. În maลŸinฤƒ au fost gฤƒsiลฃi aproape 7.000 de euro.

Cercetฤƒrile continuฤƒ pentru stabilirea cu exactitate a cazelor care au dus la producerea accidentului.

* În urma efectuฤƒrii necropsiei ลŸoferului a rezultat o valoare în sânge de 1,65 gr/l alcool pur în sânge ลŸi 2,20 gr/l alcool pur în urinฤƒ.

Cele mai citite

Diana Iovanovici-ศ˜oศ™oacฤƒ s-a plรขns PE cฤƒ CCR i-a respins candidatura la prezidenศ›iale

Eurodeputata Diana Iovanovici-ลžoลŸoacฤƒ s-a plรขns luni searฤƒ รฎn Parlamentul European, la procedura discursurilor de un minut, dupฤƒ ce Curtea Constituลฃionalฤƒ a Romรขniei i-a respins...

Predicศ›iile supercomputerului pentru preliminariile CM 2026! Romรขnia รฎn urna a doua valoricฤƒ?

Participarea echipei naศ›ionale a Romรขniei la Cupa Mondialฤƒ din 2026 reprezintฤƒ principalul obiectiv al selecศ›ionerului Mircea Lucescu, care mizeazฤƒ pe o tragere la sorศ›i...

Real Madrid, mesaj dupฤƒ ce Andres Iniesta ศ™i-a anunศ›at retragerea

Andres Iniesta, celebrul mijlocaศ™ al Barcelonei, a anunศ›at cฤƒ se retrage din fotbal la vรขrsta de 40 de ani, decizie care a generat reacศ›ii...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ