14.7 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialFamilia regală britanică are cont pe Facebook

Familia regală britanică are cont pe Facebook

Familia regală a Marii Britanii, prezentă deja pe Twitter şi Youtube, şi-a făcut cont pe reţeaua de socializare Facebook, pagina web fiind accesibilă începând de luni, a anunţat, duminică, palatul Buckingham, într-un comunicat citat Mediafax.

Familia regală a postat online fotografii, înregistrări video, noutăţi şi discursuri ale reginei Elizabeth a II-a, ale moştenitorului tronului britanic, prinţul Charles, şi ale fiilor acestuia, prinţii William şi Harry.

Utilizatorii Facebook nu vor putea, însă, să posteze comentarii sau să devină “prieteni” ai familiei regale, aceasta preferând să creeze o pagină mai degrabă decât un profil personal pe site-ul de socializare, ceea ce implică faptul că adepţii Facebook nu vor fi ţinuţi la curent cu actualizările.

Serviciile regale britanice folosesc multe dintre noile tehnologii, adoptate şi de regină, deşi aceasta are venerabila vârstă de 84 de ani. Ea deţine un BlackBerry şi un iPod şi a trimis primul său e-mail de la o bază militară, în 1976, unde se afla împreună cu britanicul Tim Bernes-Lee, considerat principalul inventator al internetului.

Site-ul regal (http://www.royal.gov.uk/) a beneficiat de o actualizare anul trecut, când suverana a trimis şi primul său mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter. Regina dispune, de asemenea, de propriul său canal pe site-ul YouTube – Royal Channel. Totodată, familia regală deţine un cont site-ul de partajare de fotografii Flickr.

Cele mai citite

CURS: Nicușor Dan, favorit în opțiunile de vot ale bucureștenilor, la mică distanță de Gabriela Firea

Nicușor Dan este primul în intențiile de vot ale bucureștenilor, urmat la mică distanță de Gabriela Firea, potrivit unui sondaj CURS realizat în perioada...

Trafic intens pe DN1 Ploiești – Brașov. Se circulă în colană între stațiunile de pe Valea Prahovei

Centrul Infotrafic informează că în acest moment se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, între staţiunile Predeal şi Buşteni,...

Top 10 urări în Luna Iubirii, ancorate în realitatea cotidiană

Ilustrație: Marian Avramescu În Luna Iubirii, ACADEMIA CAȚAVENCU vă prezintă cele mai inspirate declarații de dragoste pentru persoana îndrăgită, ancorate în realitatea cotidiană. Te iubesc...
Ultima oră
Pe aceeași temă