19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFamilia lui David Carradine, socata de publicarea unor fotografii ce prezinta cadavrul...

Familia lui David Carradine, socata de publicarea unor fotografii ce prezinta cadavrul actorului

Familia regretatului David Carradine s-a declarat "profund afectata" de publicarea in Thailanda a unor fotografii cu cadavrul actorului, care a fost descoperit spanzurat in camera sa dintr-un hotel din Bangkok, pe 3 iunie, potrivit avocatului familiei.

Avocatul familiei Carradine, Mark Geragos, l-a citat pe Keith Carradine, fratele vitreg al actorului decedat, care a declarat ca familia sa intentioneaza sa ia toate masurile legale impotriva persoanelor sau ziarelor care au publicat aceste fotografii, pe care le acuza de "imixtiune in viata privata si de provocare a unui puternic stres emotional".

Potrivit Mediafax, tabloidul Thai Rath a publicat cateva fotografii ce prezinta cadavrul lui David Carradine, decedat pe 3 iunie, intr-un hotel din Bangkok, unde actorul se afla pentru a filma pelicula "Stretch".

Misterul pluteste inca asupra mortii sale, dupa ce raportul initial al politiei locale, care sustinea varianta sinuciderii, a fost negat sistematic de familia actorului.

Sambata, familia Carradine a cerut ajutorul FBI pentru investigarea cauzelor ce au condus la decesul actorului si a angajat un medic legist pentru a efectua autopsia, duminica, dupa ce corpul neinsufletit al acestuia a ajuns in Statele Unite.

O camerista a descoperit cadavrul actorului David Carradine spanzurat in dulapul din camera sa din hotelul Swissotel Nai Lert Park din Bangkok.

Inainte de publicarea rezultatelor testelor toxicologice, in media thailandeza au aparut zvonuri privind sinuciderea sau autoasfixierea erotica accidentala drept posibile cauze ale decesului.

Oficialitatile thailandeze au declarat ca rezultatele autopsiei efectuate in Bangkok, inainte de repatrierea cadavrului, ar putea fi facute publice abia peste cateva saptamani.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă