15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFacebook a copiat din nou de la Twitter. Ce sunt HASHTAGURILE şi...

Facebook a copiat din nou de la Twitter. Ce sunt HASHTAGURILE şi cum pot fi folosite

Compania Facebook a anunţat, miercuri, lansarea unei noi funcţii care le permite utilizatorilor să vadă toate postările publice scrise pe acelaşi subiect, potrivit thenextweb.com.

Noua funcţie lansată de Facebook este, de fapt, folosită de foarte mult timp pe reţeaua de socializare Twitter. Astfel, cunoscutul hashtag, simbolizat prin semnul diez #, va putea fi folosit şi pe Facebook.

Oficialii Facebook au spus că hashtag reprezintă ”o parte vitală a culturii populare” , iar decizia de a adăuga această funcţie a venit în contextul în care utilizatorii foloseau hashtagurile la fel ca pe Twitter, deşi ele nu erau active.

 Prin introducerea acestei funcţii, utilizatorii Facebook pot să găsească toate postările publicate pe acelaşi subiect, dacă, înainte de a posta un status, pun în faţa cuvântului cheie simbolul diez.

Citeşte şi: Zuckerberg le-a explicat pentru prima dată acţionarilor de ce a scăzut Facebook la bursă

Mai exact, dacă utilizatorii pun simbolul diez în faţa unui cuvânt, de forma #modă, cuvântul va deveni un link activ care va deschide un şir (feed) de postări pe tema ”modă”.

Funcţia hashtag mai este folosită şi pe reţelele Instagram, Tumblr, Pinterest, Google+.

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă