23.6 C
Bucureศ™ti
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialExplozie la o bancฤƒ din Budapesta. Poliลฃia: un act criminal

Explozie la o bancฤƒ din Budapesta. Poliลฃia: un act criminal

O explozie a avut loc, luni dimineaลฃฤƒ,  la o bancฤƒ din Budapesta. O investigaลฃie preliminarฤƒ sugereazฤƒ cฤƒ explozia care a provocat prฤƒbuลŸirea faลฃadei sediului unei sucursale a unei bฤƒnci din Budapesta luni dimineaลฃa a fost un act criminal, a anunลฃat poliลฃia, conform Mediafax.

Explozia a fost cel mai probabil cauzatฤƒ de un exploziv, potrivit forลฃelor de ordine. Compoziลฃia ลŸi tipului explozivului nu au fost stabilite încฤƒ, a adฤƒugat aceeaลŸi sursฤƒ.

Se pare cฤƒ presupusa acลฃiune criminalฤƒ nu a avut scopul sฤƒ ucidฤƒ sau rฤƒneascฤƒ pe cineva ลŸi nu au fost înregistraลฃi rฤƒniลฃi, afirmฤƒ poliลฃia.

Martori oculari au vฤƒzut un motociclist trecând prin faลฃa clฤƒdirii înainte de explozie, potrivit unui corespondent MTI. Ferestrele au fost sparte de suflul exploziei de ambele pฤƒrลฃi ale drumului.

Explozia a avut loc la ora localฤƒ 4.18 (5.18, ora României) pe strada Lehel, în nordul oraลŸului, distrugând faลฃada sediului. Se pare cฤƒ suflul exploziei a aruncat uลŸa sediului sucursalei bancare de cealaltฤƒ parte a drumului.

Clฤƒdirea a fost evacuatฤƒ dupฤƒ sosirea forลฃelor de intervenลฃie la faลฃa locului, dar autoritฤƒลฃile le-au permis ulterior locuitorilor sฤƒ se întoarcฤƒ în locuinลฃe.

Pe de altฤƒ parte, potrivit unor martori, ar putea sฤƒ fie vorba despre o bombฤƒ, relateazฤƒ AFP.

Explozia a demolat în întregime faลฃada sucursalei Bฤƒncii CIB, o filialฤƒ a grupului bancar italian Sanpaolo Intensa, scrie agenลฃia francezฤƒ.

Potrivit unor mฤƒrturii culese de presa ungarฤƒ, un bฤƒrbat care circula cu o motocicletฤƒ a depus un pachet în faลฃa sediului, cu puลฃin timp înainte de explozie. Poliลฃia a refuzat sฤƒ comenteze aceste articole de presฤƒ.

Geamurile clฤƒdirii s-au spart din cauza suflului deflagraลฃiei, resimลฃite pe o razฤƒ de un kilometru

Cele mai citite

VIDEO Antrenorul lotului naศ›ional de bob ศ™i sanie acuzat cฤƒ le constrรขngea pe sportive sฤƒ se prostitueze

Paul Neagu, antrenorul lotului naศ›ional de bob ศ™i sanie, este acuzat de procurorii DIICOT de proxenetism, victime fiind chiar sportivele pe care le pregฤƒtea....

Cum sฤƒ creezi o ambianศ›ฤƒ relaxantฤƒ รฎn dormitor: recomandฤƒri pentru un somn odihnitor

Te-ai sฤƒturat de nopศ›ile neliniศ™tite ศ™i de dimineศ›ile obositoare? Dacฤƒ visezi la un somn odihnitor ศ™i la un dormitor care sฤƒ รฎศ›i ofere un...

Se รฎntrerupe o tradiศ›ie de 48 de ani! Niciun jucฤƒtor de la United convocat la naศ›ionala Angliei

Pentru prima datฤƒ din 1976, Manchester United nu va avea niciun reprezentant รฎn naศ›ionala Angliei, dupฤƒ ce Kobbie Mainoo a renunศ›at la convocarea din...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ