18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialExamene mortale

Examene mortale

Sesiunea este cea mai neagra perioada a anului pentru viata de student.
acest lucru este redat si de o statistica neagra data publicitatii de oficialii Spitalului de Urgente "Sf. Ioan" din Iasi. Numai in ultimele 24 de ore la unitatea de primire a urgentelor au fost aduse patru studente care au incercat sa-si puna capat zilelor de frica examenelor.
Una dintre studente, in anul II la Universitatea "Al. I. Cuza", a fost adusa de familie in stare foarte grava. "Pacienta este in coma de gradul II-III, internata la sectia de Terapie Intensiva. Familia a gasit-o dupa ce a inghitit o cantitate semnificativa de medicamente. Ne-au spus ca tanara era foarte obosita si stresata din cauza examenelor pe care le are in aceasta sesiune", a precizat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU de la Spitalul "Sf. Ioan". Tot ieri, o echipa mixta de obstetricieni si chirurgi au adus pe lume o fetita la Spitalul de Urgente "Sfintul Ioan". Pacienta cu sarcina de 33 saptamani a fost diagnosticata cu apendicita acuta. "Datorita varstei sarcinii se decide necesitatea cezarienei asociate cu apendiectomia. Serviciul de Ambulanta Iasi a asigurat transportul medicalizat prin doua echipaje. In plus a fost mobilizata si Ambulanta prematuri. Prin coordonarea UPU Spital de Urgenta-Serviciul de Ambulanta Judetean transportul si asistenta medicala de interfata a gravidei si nou-nascutului  a fost optima", a declarat dr. Tudor Ciuhodaru.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă