11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialEveniment: Târgul de energii regenerabile RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, EXPOROM, 20-22 noiembrie

Eveniment: Târgul de energii regenerabile RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, EXPOROM, 20-22 noiembrie

Nevoia de energie pe termen lung a economiei României şi a gospodăriilor conduce la o creştere a investiţiilor în sectorul energiilor regenerabile. Conform ANRE, sectorul energiilor regenerabile a atras în primele 8 luni investiţii de peste 4,4 miliarde euro iar România inregistrează o producţie record de energie produsă din surse regenerabile 

Cel mai mare târg pe energie regenerabila din România RENEXPO  SOUTH-EAST EUROPE revine la Bucureşti. Evenimentul va avea loc în perioada 20-22 noiembrie 2013, la EXPOROM Bucureşti.  

120 de expozanţi din 12 ţări şi 2 continente îşi vor prezenta produsele şi serviciile pe o suprafaţă de 6000 mp. În paralel se vor desfăşura  conferinţe, workshopuri şi forumuri pe temele: energie eoliană, energie solară, biomasă, hidroenergie, eficienţă energetică şi cogenerare.

Va fi şi o serie de evenimente conexe cu participare gratuită:  Al II-lea Workshop Internaţional: Cogenerare & District Heating; BMS – condiţii pentru eficientizarea energetică a clădirilor; Forumul Electricienilor din România; Ziua Primărilor; Ceremonia de deschidere; Tur ghidat al târgului.

Se poate proceda la o înregistrare online sau pe info@reeco.ro.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă